Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Hogy szabaduljak ki ebből a...

Hogy szabaduljak ki ebből a körből?

Figyelt kérdés
37éves vagyok. Van egy kislányom.Nem dolgozom. Van egy párom, most anyagilag ő segit,de munkát keresek. Egész nap itthon vagyok, főzök, mosok, takaritok, gépezek, elmegyek futni, de mindent egyedül csinálok. Annyira magányos vagyok.Mit tehetnék ez ellen??? És mivel a kislányom egyke, ő is magányos lesz felnőtt korára? Mert azt nem látja,hogy anya társasági életet élés igy meg sem tanulja. Nekem még van testvérem és igy is őrülten magányos vagyok, de neki még az sem lesz... Mit tegyek,hogy sem én, sem ő ne legyen magányos???
2015. ápr. 22. 11:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Nem KELL ilyen eletet elnie, ha valtoztatsz a hozzaallasodon.

Egyebkent gyerekkent engem sem fogadtak be, en futottam a gyerekek utan, hogy barki is jatsszon velem, aztan ez par ev alatt teljesen megvaltozott.. Sosem lehet tudni. Azert, mert neked nem sikerult baratsagokat kotni (aminek en is javasolnam, hogy tard fel magadban az okat, akar segitseggel), attol meg neki sikerulhet.. 6 evesen ez messze nem keso.. De ugyanugy nem keso barmilyen eletkorban, szvsz.

2015. ápr. 22. 13:17
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem volt testvérem és nekem gyerekként ez teljesen természetes volt. Anyáméknak volt és jöttek látogatni is vagy mi mentünk hozzájuk és komolyan mondom, nagy ívből lesz@rtam gyerekként, hogy ki kit hív fel, hova megyünk, ki jön hozzánk stb. Elvoltam a kis világomban, aztán iskolában már lett egy-két barátom. De a társasági életemet soha nem kezeltem egy kalap alatt anyámékéval, mert egyszerűen nem érdekelt. Szerintem a te kislányodat sem érdekli, hiszen nagyon fiatal még. Ellenben a depressziódat megérzi, úgyhogy szerintem is érdemes lenne szakemberhez fordulnod.
2015. ápr. 22. 13:28
 13/19 anonim ***** válasza:

Lelki nyomorékot csinálsz a gyerekedből! Nem vagy normális. Keress egy jó pszichológust és a gyereknek is már most, mert később nagyon nagy bajai lesznek még a nevelési elveid miatt.

Azon pedig sürgősen gondolkozz el, hogy miért nincsenek barátaid, mert biztos, hogy nem csak mindig mások a hibásak.

Te például hányszor hívtad fel őket? Hányszor kérdezted meg csak úgy, hogy velük mi van? Hányszor szerveztél programot?

2015. ápr. 22. 13:55
 14/19 A kérdező kommentje:
Ó, én sokszor szerveztem programokat,ésmindig én hivom őket... Ha én nem,ők nem. Ennyi.
2015. ápr. 22. 13:57
 15/19 anonim ***** válasza:

Azt gondolod a gyerekednek kell egy testvér.

Mi van ha irigy lenne rá, és pont azért válna antiszociálissá, mert mindig az új gyerekkel foglalkoznál és nem vele.

Neked el kéne menned dolgozni, a lányod pedig gondolom szeptembertől elkezd iskolába járni. Majd ott összeszed barátokat, ahogy te is összeszedhetnél egy munkahelyen.

Az embernek nem a testvére a barátja. Ez elég szánalmas.

Attól, hogy látja "anya társasági életet él" ő mit csinálna? Te is látod, hogy a férjed dolgozik, ettől nem tudsz egyik napról a másikra állást találni mert nem így működik. Próbáld olyanra nevelni a lányodat, hogy barátságos legyen az emberekkel, azok szívesen barátkozzanak vele.

2015. ápr. 22. 14:17
 16/19 anonim ***** válasza:
Nem tudlak sajnálni.Én a 2 kezem össze tenném egy kisgyerekért,akiért igen is élhetek,dolgozhatok kifulladásig,hogy neki minél jobb legyen..Aki akar az keres,és aki keres az talál munkát,persze jobb azt mondani,hogy "én próbálkozom" ,ez nem elég,ne otthon tüsténkedj,hanem menj ha kell éjjel nappal,és keress munkát,add meg a lányodnak,amit csak lehet..Nekem talán sose jön össze egy gyerek,de neked van,és ő legyen a mindened most,ne azt lássa már hogy apa otthon van és takarít meg fut..Majd aztán azt hiszi ez a normális,de nem az..Én sose tudnám magam eltartatni egy nővel,legyen az a gyerekem annya,legyél férfi és mutasd meg a lányodnak,hogy szereted,és legalábv miatta ne légy magányos,ő érte kell mindent tenned.
2015. ápr. 22. 17:46
 17/19 anonim ***** válasza:
Hol laktok? Én szívesen mennék veled futni:)
2015. ápr. 23. 07:51
 18/19 A kérdező kommentje:
szèkesfehèrvàri vagyok ès nő: ) Ugyhogy annak, aki azt mondta, hogy legyek tökös pasi, üzenem, hogy ok. Csak előtte àt kell operàltatnom magam...: )
2015. ápr. 23. 08:33
 19/19 A kérdező kommentje:
Gyere éscsinálj nekem gyereket! Na? Ha komolyan gondolod,én benne vagyok! Ha annyira akarsz gyereket.Én itt vagyok! Nekem sem akar senki teatvértcsinálni a kislányomnak! Gyere és csináljuk!! Na???? Gyáva vagy mi? :)
2015. ápr. 23. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!