Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ebből az ördögi körből hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ebből az ördögi körből hogy szabaduljak ki? 17/f

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy amikor nem akarok felszedni senkit vagy nem is nyomulok csak úgy beszélgetek velük akkor általában sikerül jó benyomást keltenem vagy jó hangulatot teremteni. Ami egyáltalán nem rossz. Sikerül őket megnevettetni stb...

viszont amikor olyan lánnyal beszélek, aki tetszik és szeretném ha a barátnőm lenne, olyankor nagyon gyökér vagyok. Nem tudom mit mondjak kínosak a vicceim és még kínos csönd is van pedig nem vagyok ideges, nagyon is nyugodt. Hogy állítsam be azt az alap "mindset-et" ami akkor uralkodik rajtam amikor más lányokkal vagyok.

2014. márc. 6. 19:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanígy vagyok én is, csak azzal a különbséggel, hogy ha azzal beszélgetek, akit szeretek (konkrét személyre gondolok), akkor én nagyon is ideges vagyok, sőt még a beszélgetéstől is félek... De ez sajnos (tisztában vagyok vele) az én hibám, amin nagyon nehezen tudok változtatni...
2014. márc. 6. 19:59
 2/4 anonim ***** válasza:

Ezt a kérdést akár én is kiírhattam volna...detto ugyanígy vagyok...

17F

2014. márc. 6. 20:29
 3/4 Ladislavdeal ***** válasza:
Ez teljesen normális,nem segít az ha tükörbe mondod (én is próbáltam xD ) csak hozzá kell szokni egyszerüen,idôvel el fog múlni 18/F
2014. márc. 6. 22:59
 4/4 A kérdező kommentje:
remélem igazad lesz.
2014. márc. 7. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!