Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Félek a jövőtől. Mit tegyek?

Félek a jövőtől. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Talán ez a legmegfelelőbb kategória erre. 15 éves vagyok fiú, az anyám teljesen kikészít, olyan szintű hangulat ingadozásai vannak, hogy azt elmondani nem tudom. Folyton csak leszid, belém áll és sokszor tényleg semmi oka nincs rá. Egyfolytában azzal jön, hogy semmit nem érek, bánja, hogy ilyen gyereket szült.

Volt, hogy annyira felhúztam magam, hogy kárt tettem magamban. Félek attól, hogy sosem lesz senkim és attól is hogyha esetleg gyerekem lesz ilyen leszek vele. Idegileg egy roncs vagyok. Haza jönni is utálok mert tudom, hogy itthon nincs nyugtom, inkább elkísérem a haverom haza.

2015. ápr. 13. 21:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Hat arra, hogy mit tegyel nem tudok valaszolni, de muszaj ideirnom, hogy ugyanilyen helyzetben vagyok, csak en az apammal :)
2015. ápr. 13. 22:01
 2/3 anonim ***** válasza:

Igyekszel vastag bőrt növeszteni, és elköltözöl, amint lehet. (Tudom, mondani könnyű, az embernek akkor is fáj az ilyesmi a szülei részéről, ha tudja, hogy nincs alapja)

A legfontosabb, hogy igyekezz ne összekapcsolni az anyád viselkedését a jövőddel. Az anyáddal való kapcsolatodnak semmi hatással sincs arra, hogy lesz-e párod vagy jó szülő leszel-e. (Sokkal inkább lenne hatása, ha mondjuk "anyu kicsi fia" lennél, mert lehet, hogy anyád kisajátítana, esetleg igyekezne elmarni mellőled a választottad vagy úgy nevelt volna, hogy az ő személye és véleménye legyen a számodra a legfontosabb az életben, akiért minden mást hajlandó vagy feláldozni - itt ugye messze nem ez a helyzet.)

2015. ápr. 13. 22:16
 3/3 anonim ***** válasza:

Beszélj vele patkány módon

Ilyeneket mondhatsz neki:

-Muter, nem hallottam hogy valaki kérdezte volna a véleményed.

-Lehetőleg kívülről csukd be a szobám ajtaját ha már úgy jöttél be hogy senki nem hívott.

-Muter, már megint abban az életveszélyes állapotban vagy hogy azt hiszed hogy amit mondasz az érdekel.

-Képzeld muter bu..zi lettem és összejöttem az osztályból pistivel és lehet hogy össze költözünk, örülsz nem ?

-Muter, szerveztem egy házibulit ma estére bebaszás szóval jó lenne ha elkezdenél sütni-főzni meg puccba vágnád a házat

Szóval találj ki mindenféle hülyeséget amivel az őrültbe kergeted.

És ha elkezd gányolni hogy milyen szar vagy akkor kérdezd meg tőle hogy te tulajdonképpen mi a fasz.nak hoztál a világra ? Azért hogy legyen kit baszogatni ?

Erre azt fogja mondani hogy csak azért szültelek meg mert nem gondoltam hogy ilyen leszel.

Erre te: Miért mit gondoltál hülye szülőnek milyen gyereke lesz ?

Egyszerűen szard le, készítsd ki és röhögjél bele a pofájába és mond azt neki hogy kiérdemelted a közép-európa legszarabb anyja címet

2015. ápr. 13. 22:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!