Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek a jövőtől, mit tegyek?
Hát érdekes nem tudom hol laksz de errefelé az Auchanban és a Tescoban szinte bárkit felvesznek sőt az Auchan tele van diplomás árufeltőltőkkel.
Ha nincs ilyesmi túl messze akkor nézz be személyesen.
4/5: köszönöm a tippet, akkor hiába nem láttam az Auchan oldalán hirdetést a közelünkben, személyesen még lehet esélyem?
5/5: :(
"Ha nem tudod mit akar az élet tőled, gyere el te is jegyellenőrnek
Állati nagy buli hidd el
Beszélhetsz akár a legjobb nővel
Például szevasz bébi a jegyedet adjad
Mondod neki és érzed, hogy nagy vagy
Elegáns kék ruha piros karszalag
A jármű ura, tutira az vagy
Úgy szállsz föl, mint az áramütés, a kék villám és indul a pörgés
Jegyeket, bérleteket mondod
És a kabátod lazán kibontod
És figyeled a neked szóló tiszteletet
Az arcokon a rémületet
Hogy otthonhagyták, nem vettek, vagy elfelejtettek lyukasztani.
Neked mindegy csak ki tudd őket akasztani"
Amúgy, keress keress és keress, és előbb utóbb találsz. És ne légy nyuszi bemenni cégekhez érdeklődni.
Én is 1 évig kerestem, önéletrajzom küldözgettem le sem szartak, aztán bementem személyesen minden előzetes egyeztetés hirdetés nélkül egy céghez hogy van e munka, és elbeszélgettem a főnökkel, és láss csodát felvettek. Szóval hajrá.
Kedves kérdező, ez a probléma abszolút nem összetett. Te tipikusan az a csaj vagy, akinek az élet mindent ezüst tálcán tálalt, gondolom jól is nézel ki. Szerintem fogalmad sincs milyen megküzdeni valamiért. Nem rinyálni, meg feladni kell, HANEM HARCOLNI. Kirúgtak? Ki nem sz.rja le! Újrafelvételi tantárgyelfogadtatás aztán hajrá tovább!
Rossz a munkahely, keresek másikat, DE közben dolgozok könyörgöm! A problémák elöl nem elmenekülni kell, hanem megoldani őket! Anyámnak három munkahelye van komoly végzettség nélkül! Aki akar, egy hét alatt talál munkát és nem csak Pesten. Az élet nem habostorta küzdeni kell, és nem fogom a kis lelkecskédet ápolgatni, mert rühellem az ilyen nőket akik két szalmaszálat képtelenek önállóan keresztbe tenni. Emeld fel a segged és harcolj! Egyébként a jó munkához, vagy jó végzettség, vagy jó ötletek kellenek. Gondolom nem akarsz egész életedben a TESCO rabszolgája lenni, lehet hogy érdemes lenne valami OKJ-ban gondolkodni. Gondolkozz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!