16vagyok és tudom, hogy előttem az élet, de mit tehetnék?
Figyelt kérdés
nem keresnek az emberek,nem kivancsi ram senki,oktober ota baratom sincs,azota egy fiu se erdeklodott irantam,bulizni se jarok,nincs kivel,es ahol lakok itt sincs senki. tudom hogy tanulnom kell es teszem is de nem csak ennyirol szol az eletem,es olvasok konyveket is foglalkozok magammal,meg mielott valaki irna,hogy akkor foglalkozzak magammal.2015. ápr. 10. 18:23
1/7 anonim válasza:
Keress egy érettebb partnert,aki mellett nőnek érezheted magad és aki figyel rád.
2/7 anonim válasza:
Keress egy hobbit, és gondolkodj a jövődön, tervezgesd :)
3/7 anonim válasza:
jah és nagyon fiatal vagy még! Nem kell depizned semmiért, az ember élete olyna egyszer fent-egyszer meg lent.
4/7 A kérdező kommentje:
Nem keresek fiukat kedves elso valaszolo mert az nem at en reszortom hogy bejelolgetek fiukat vagy ilyesmi. Hobbim mar van maramenyire es tudom h elottem az elet de korulottem mindenki boldog, mostmar jo lenne ha elem is tortenne valami jo
2015. ápr. 10. 20:24
5/7 anonim válasza:
Haboldog akarsz lenni akkor az is leszel nem másokkal foglalkozol.
6/7 anonim válasza:
mi tortent oktoberbe hogy azota nimcs egy baratod se?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem barataim nincsenek, mert baratnoim vannak, hanem baratom ugy ertem pasim nincs oktober ota es a fiuk sem keresnek egy se
2015. ápr. 12. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!