Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért szidja előttem a másik...

Miért szidja előttem a másik barátnőjét?

Figyelt kérdés
A barátnőm folyton a másik barátnőjét szidja előttem. Minden találkozás alkalmával felhozza őt. És negatív színben akarja bemutatni. De én nem szólok rá semmit, csak végig hallgatom, de már elegem van ebből. Múltkor fb-n írta, hogy az a barátnője, nem akart vele találkozni, mert fáradt volt, és órákon át írkált, hogy mennyire haragszik rá, utálja, stb... leissza magát, hogy nem foglalkozik vele, miközben minden második nap találkoznak. Utána másnap elmentek szórakozni. Nem értem miért ilyen, és miért nekem panaszkodik.
2014. márc. 6. 15:11
 1/1 anonim ***** válasza:

Mert te ott vagy lelki szemetesládának és ezt kihasználja.

Úgy őszintén, szerinted normális ha más témátok sincs, mint egy 'barát' szidása?

Ne hallgasd végig. Mondd meg neki, hogy nem érdekel téged, beszélje meg a másik lánnyal.

2014. márc. 16. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!