Más is ennyire szereti a magányt?
17 vagyok de már jó ideje egyedül lakom. Nem is hiányzik senki. Kapcsolataim csak egy éjszakásak vannak. Imádom az életem. :DDD Szóval szerintem normális vagy
. Én már kiskoromban is arról álmodoztam hogy majd egyedül fogok lakni egy nagy házba és megvan
. :)
A magány egy szar érzés, és a szar érzéseket nem szeretem, mert nem vagyok mazochista. De szeretek egyedül lenni, és az nekem nem szar.
Szerintem vannak még így néhányan. Nem sokan, de vannak.
18/L
Én is ilyen vagyok. Csak nálunk erdő nincs, helyette én a biciklizést, a száguldást kedvelem. Csak érezni akarom, hogy szabad vagyok, ezért érzelmileg sem függök senkitől sem. A természet és az állatok vonzanak a leginkább, és jobban szeretek a saját világomban élni, mert számomra az egy másik valóság. Bár nekem nincs lehetőségem megfigyelő szerepben lenni, mivel a teljesítményemmel mindig kitűnök a tömegből és sokan számitanak rám - mégha számomra ezek egyszerű rutin dolgok is.
17/L
Én 45 F vagyok,és a munkahelyemen kívül nagyjából egyedül vagyok.
Szinte utálom az embereket,mert bunkók,primitívek,igénytelenek,koszosak,irigyek,kétszínűek,stb.
Bp.-en élek,sokat járok mindenfelé,és látom ezt a sok kommcsirendszerből visszamaradt bunkó csövespr0lit,tele van velük a város,a társadalom haszontalan nyomorék tagjait,úgyhogy nem vagyok kíváncsi rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!