Öngyilkosság egy srác miatt? L
Figyelt kérdés
2 éve szerelmesek vagyunk egymásba egy sráccal (én 21 ő 26), de távolság miatt (másik kontinens), soha nem lehetünk együtt. Neki azóta, mióta ismer, nem volt senkije.
Én ezt már nem bírom.
Normális, ha öngyilkos gondolataim vannak?
2015. márc. 13. 12:24
1/23 anonim válasza:
Nem, beteges, ha egy másik ember ilyen gondolatokat ébreszt fel bennünk.
2/23 anonim válasza:
Érthető valamelyest de nem célravezető , ő esetleg találkozik mással te meg nem létezel egy ábránd miatt .
3/23 Trafó1 válasza:
A sohasem nem létezik ha szerelmes vagy, tehát nem vagy szerelmes csak vágyakozol valamire, tehát nem normális ha öngyilkos gondolataid vannak.
Az öngyilkosság amúgy sem normális , az evolúció következtében az öngyilkos hajlamúak hamar kihalnak , így ez a genetikai ág nem öröklődik, még ha ki is alakul véletlenül, persze ez csak az állatvilágra érvényes.
4/23 A kérdező kommentje:
Sajna olyan nehéz múlt van mögöttem, hogy csoda, eddig húztam. Ez meg az utolsó csepp volt már sajnos.
2015. márc. 13. 12:32
5/23 anonim válasza:
Nem normális dolog ez. Kèrj segítséget valakitől akiben megbízol, és menj el orvoshoz. Amùgy nem gondolkoztál rajta, hogy te is utána menj? Sok fiatal megy külföldre együtt.
6/23 A kérdező kommentje:
Nem mehetek ki sajnos, nincsen annyi pénzem :(
2015. márc. 13. 12:40
7/23 anonim válasza:
A TÁVOLSÁG az csak egy kifogás. Ha tényleg szerelmesek lennétek, akkor vergődés helyett két hosszú év alatt már megoldottátok volna. Te csak egy álmodozó kislány vagy, aki a megmentőjét várja, ő meg holtbiztosan randizgat és kufircol a veled való netes játék mellett, de ezt te úgysem tudod ellenőrizni.
8/23 A kérdező kommentje:
Az a távolság 10 000km, és mindketten hihetetlenül szegények vagyunk.
2015. márc. 13. 12:41
9/23 anonim válasza:
a hihetetlenül szegényeknek szerintem nincs internet
10/23 anonim válasza:
nem amiatt akarsz öngyilkos lenni mert távol vagy hanem mert csóró vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!