Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nincs senki és semmi...

Ha nincs senki és semmi amiért éljek, akkor minek éljek?

Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 21:50
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
Kezdj el játszani a world of warcraft-tal
2015. febr. 16. 20:13
 22/27 anonim válasza:
Tudod a Földre azért születünk, hogy tapasztaljunk, kijavítsuk azokat a hibákat, melyet elkövettünk múltbéli életünk során és élvezzük azt a tovább vitt lelki tudást kivéve ha rosszat csináltál elöző eletedben/életeidben. Itt az alkalom valamit kezdeni az élettel! Ha megölöd magad, azzal csak tovább húzod szenvedésed a következő életedben. Még kell találnod azt az utat mely neked és ember társaidnak jó, de leginkább neked!
2015. febr. 17. 09:54
 23/27 A kérdező kommentje:
Az a legnagyobb probléma, hogy szociális fóbián van, és szótlan vagyok. Akiket szeretem az anyukám és a nagyszüleim meghaltak. A bátyám egy szemét, ellopkodta a dolgokat otthonról, széttört zúzott a házban sok mindent, fenyegette az embert. Ott kell vele laknom egy házba, mert nincs pénzem elköltözni. Teljesen befordultam, szinte semmi nem érdekel már, csak vagyok. Az évek repülnek, én meg egyre kilátástalanabbnak látok mindent. Nincsenek barátaim, nem volt még barátnőm lassan 27 éves létemre. Nagyon magányos vagyok, és szeretethiányom van. Munkahelyen alig tudok odafigyelni a dolgokra, végén még ki leszek rúgva, utána mi lesz azt nem tudom. Egyet tudok, így élni én már nem akarok.
2015. febr. 17. 16:38
 24/27 anonim válasza:
Magadèrt meg kèsőbb valakièrt legyen. Gondolkozz már! Egy 13 èves mondja már meg, hogy mit csinálj.
2015. márc. 1. 09:07
 25/27 A kérdező kommentje:

Timsó

Azért nem csak 13 évesek vannak itt. Egyébként elkeseredett magányomban siránkozok itt, tudom hogy nem tud segíteni senki, magamon kell segítenem.

2015. márc. 1. 09:37
 26/27 anonim válasza:
pont azért h elérj valamit ami hasznos és neked örömet okoz keress magadnak hobbit vagy ismerkedj
2015. márc. 1. 22:51
 27/27 anonim válasza:

Tudom milyen, ha valaki a legmélyebb padlóra kerül és olyankor érzi, hogy nincs kiút.

Én 1 év alatt veszítettem el mindent, de mindent. A családom nagy részét (apukám, bátyám), 10 éves párkapcsolatom, munkahelyem, barátaim. Jó félév volt, mire valamennyire össze tudtam magam kaparni a kb. anorexiás testsúlyommal. El kezdtem felépíteni újra az életem, mert ilyenkor mindent elölről kell kezdeni. Olyan dolgokkal foglaltam el magam, amik nem engedtek gondolkozni, a múltbeli sebeket feledtetni. Ez lehet bármi, tanfolyam, stb. Most sikerült újra picit visszazuhanni, ilyenkor nagyon veszélyes, mert hullámvölgyezik az ember, vigyázni kell nagyon. De ahogy írták az előttem lévők is, nem szabad feladni, akármennyire is érzed, nincs kiút, mert ki tudja, hogy milyen szép dolgok várhatnak még Rád! Én is bízom benne, hogy egyszer jobb lesz minden, nem lehet mindig csak rossz. Most ez egy ilyen időszak.

30/L

2015. márc. 20. 19:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!