Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Ha nincs senki és semmi...

Ha nincs senki és semmi amiért éljek, akkor minek éljek?

Figyelt kérdés
2015. febr. 13. 21:50
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
amig van elet mindet meg lehet oldani. Tudom mit erzel en is ereztem mar igy tobb even keresztul. De amig van elet van remeny is. Akar miylen kozhelyesen is hangzik.
2015. febr. 14. 10:51
 12/27 anonim válasza:
Általában az ember tipikusan ebben a korban 28-29 évesen jut el erre a pontra amikor fel akarja adni. Ez azért van mert ilyenkor tér vissza a Szaturnusz abba a jegybe és abba a szögbe amikor születtél. Egy Szaturnusz év 29,4 évnek felel meg. Ő a sorsbolygód,az Idő Ura,a karma,a kaszás,a fájdalmas tanító. A fájdalom figyelmeztet arra hogy ideje kezdened valamit az életeddel,különben újra visszazuhansz abba a vortexbe,ördögi körbe ami elnyel téged és tönkremész benne. Javaslom olvass minél többet a Szaturnusz visszatérésről a neten. 2014-15 a Szaturnusz éve,most tért vissza a Nyilasba,ez elsősorban a 86-87-88-as generációt érinti elég keményen. Én is ekkor születtem,nekem a Nap,Merkúr,Uránusz is a nyilasban volt ami elég durva,de a Szaturnusz a Nyilasban önmagában is egy komoly áldás,ha elég erős vagy hozzá.
2015. febr. 14. 14:28
 13/27 Joe.38 ***** válasza:
Az emberi élet szakaszokból áll. Hidd el mindenki, szinte mindenki átélt már hasonlót , mint te. Szakasz változó. Az ember meg türelmetlen. De hát a szakaszt nem tudod meddig tart. Egy iskola az tudható egy katonaság is, no de utána... Egy szerelem lehet pár hónap is a , de van, hogy rég mással élsz, de soha nem felejted el.És kilátástalannak látja az ember a sorsát. Tény az ami elmúlt nem jön vissza. És csak is hasonlót valósíthatsz meg. Én is voltam már így hogy azt gondoltam végre révbe értem. De hát a másik nem így gondolta. De hát jöhet betegség, jöhet háború és az rossz. Még is érdemes túlélni. Van aki egy életen át rokkant és még is tud dolgoknak örülni. Van aki félnótásan is elvégzi az egyetemet és az csodálatos. Egészséges ember nem adhatja fel, mert holnap vagy után jöhet jó is.
2015. febr. 14. 14:48
 14/27 chrism34 válasza:

Én is átestem egy ilyen időszakon,meg szerintem nagyon sok ember aki nem beszél róla!Olvass pozitív gondolatokkal foglalkozó könyveket,idézeteket.Ha nagyon magad alatt vagy ne szégyelj elmenni orvoshoz!És végezetül egy Marcus A. idézet:

"Ha valamilyen külső ok miatt szomorú vagy, a fájdalom nem magának a dolognak a következménye, hanem annak, ahogyan az adott dolgot értékeled; ezt az értékelést pedig hatalmadban áll visszavonni bármely pillanatban"

Friss

Friss idézetek

Idézet toplista

Idézet beküldése

Közösség

Tagok

Fórum

Kövess!

Marcus Aurelius

IdőHosszKedvenc

Marcus Aurelius

római császár

121. április 26. — 180. március 17.

Szerző figyelése

Marcus Aurelius könyvei

Az emberek egymásért születtek. Vagy tanítsd, vagy tűrd hát őket.

Kapcsolatok

Türelem

109

2015. febr. 15. 05:03
 15/27 chrism34 válasza:
Bocsi a copy-val ment egy pár felesleges dolog is:))
2015. febr. 15. 05:08
 16/27 id. Géber Péter ***** válasza:
Azért élj, hogy kinődd a hülyeséged!
2015. febr. 15. 10:06
 17/27 jikanv ***** válasza:
csak a kivancsisag eltet mindenkit,
2015. febr. 15. 10:46
 18/27 xAttilax válasza:
Engem is ezek az érzelmek gyötörnek mivel kábítószer függővoltam illetve vagyok csak egy gyogyszer szedése megakdályozza hogy dogozzak. Viszont fantasztikus jogrendünknek hála már összesen 5évet töltöttem börtönben csak azért mert magam károsítottam nem árultam nem loptam. Most szeretnék dolgozni de nem kellek sehova mert minden normális helyre erkölcsi kell. VISZONT ÉLNI KELL MERT AZ ÉLET BÁRMIKOR HOZHAT OLYAN VÁLTOZÁSOKAT AMIÉRT ÉRDEMES ÉLNI, TECHNIKAI ÚJITÁSOK ÉS ISTEN IS MEGBÜNTET HA KINYIROD MAGAD MEG OTT VANNAK A SZÜLEID . ÉLJ!!!
2015. febr. 15. 19:35
 19/27 mercidesign válasza:

Teréz anya:

Az élet himnusza

Az élet egyetlen - ezért vedd komolyan!

Az élet szép - csodáld meg!

Az élet boldogság - ízleld!

Az élet álom - tedd valósággá!

Az élet kihívás - fogadd el!

Az élet kötelesség - teljesítsd!

Az élet játék - játszd!

Az élet vagyon - használd fel!

Az élet szeretet - add át magad!

Az élet titok - fejtsd meg!

Az élet ígéret - teljesítsd!

Az élet szomorúság - győzd le!

Az élet dal - énekeld!

Az élet küzdelem - harcold meg!

Az élet kaland - vállald!

Az élet jutalom - érdemeld ki!

Az élet élet - éljed!

2015. febr. 16. 07:08
 20/27 anonim válasza:
Tudod hogy hívják a rákos betegeket? Túlélők.Én is az vagyok. Örülök, hogy még élek, és még látom a napot.Még a rossz idő sem szomorít el. A természet szépsége, az állataim szeretete kárpótol mindenért, amit elvett ez a betegség.A külsőm, a személyiségem,a családom türelmét,toleranciáját...nincs munkám...nem kellek sehova,de ennek ellenére próbálok talpon maradni, és új célokat kitűzni.Nem hagyhatom cserben az állataimat, értük élek.
2015. febr. 16. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!