Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tegyek aze eletemmel?

Mit tegyek aze eletemmel?

Figyelt kérdés
Olyan semmire kellonek erzem magam egesz nap itthon vagyok.Csak azt kiveve hogy heti 3szor koreppetalasra jarok.Senki sincs itthon anya apa dolgozik a tesom tancol eppen fellepesen van farsangon en oda se mentem el osszesen 3 baratom van de az eggyik lesz@r nagyon keves az onbizalmam a suliban csufolnak,mert 12 evesen meg csak 150 cm vagyok.Az egyik osztalytarsam elmondta az egyik fiunak hogy szerelmes vagyok bele es most pont valentin nap van erre a fiu azt mondta meg 20 000ert se jarnek veled ezzel nagyon megbantott most is sìrok.Szeretnek enekelni de nincs onbizalmam mit tegyek??

2015. febr. 13. 17:30
 1/5 A kérdező kommentje:
Bocs a helyesirasert de telefonrol irok
2015. febr. 13. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
gyakorold az éneklést, vagy kezdj bele bármilyen hobbiba, ami előre visz. sose hagyd magad megbántani, ezek erősítenek. ha csinálsz valamit, amiben sikeres vagy, úgy sokkal könnyebb lesz túllendülni azon, hogy egy senki vagy.
2015. febr. 13. 17:48
 3/5 anonim válasza:

Engem is csúfoltak sokan, a barátok elengedhetetlenek ilyen helyzetekben, így próbáld szoros barátságokat kialakítani. 12 évesen a fiúk és a lányok sem érettek... várj pár évet, én csúnyácska voltam, most meg azt mondom magamról, hogy rendben vagyok, jól nézek ki. :)

Valami sportot, amihez nem kell sok tehetség ki kéne próbálnod (kosárlabda és társai), edzéseken is megismerkedhetsz emberekkel.

Legyél magabiztos! Fejleszd a szókincset, olvass sok könyvet, frappánsan vissza tudnál vágnid az "ellenségnek". Nem baj, ha kitűnsz a tömegből (az eszeddel), hidd el ez majd 10 év múlva hasznodra válik, gyorsan elrepülnek a diákévek. Megbecsült, szeretetre méltó ember válhat belőled! Ne hallgass olyanokra, akik csak lerombolnak!

21/L

2015. febr. 13. 17:49
 4/5 anonim ***** válasza:
de ha 12 éves vagy, akkor miért nem kell iskolába járnod?
2015. febr. 13. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
Kell mennem
2015. febr. 13. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!