Most akkor mi van?
Szimplán megsajnált.
Nekem van egy olyan barátnőm akivel soha nem voltunk jóban, múlthéten néztem a közösségi oldalát és láttam, hogy elég sok idézetes képet oszt meg, amik többnyire a magányról szólnak.
Megsajnáltam és megbeszéltem vele egy találkozót, és azóta rengeteget beszélünk.
Mondjuk a te eseted más, lehet nincs is barátnője, vagy ha van neki, akkor lehet, hogy csak támogatni akar.
18/L
H "órákig ölel" és sokszor írkja hogy szeret, akkor nem kizárt hogy így van, ha a státusza egyedülálló lett. Lehet, hogy szétmentek a barátnőjével, legközelebb kérdezd meg, mint barát...
AZ sem kizár, hogy szeretne komolyabb viszonyt veled, csak rajtad nem látja, hogy te ezt akarod-e. Bezséljétek meg.Normál esetben nem szokás szeretlekezni állandóan olyannak, akivel ezt nem gondolja az ember komolyan, mert félreérthető. Legalábbis normális pasi olyan nőnek nem mondja, akitől nem akar semmit. Ha udvarolni is szokott (megdícséri a ruhás, frizurád stb) akkor bejössz neki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!