Lehet valaki olyan csúnya hogy senkinek sem kell?
"Plusz ha igaz amit írsz kedves utolsó, akkor fel kell tenni a kérdést: vajon mindannyian hazudtok amikor egy találkozó alkalmával a külsőt okoljátok a sikertelenségért? Mert eddig egytől egyig ezt mondták akikkel találkoztam."
Szerintem belső oka lehetett, sokkal inkább mint külső. Ügyebár ha találkoztatok, akkor annak volt egy előzménye, mikor megismertétek egymást és megbeszéltétek ezt. És ha ez valamilyen közösségi oldalon történt vagy csak kért képet rólad hogy tudja kivel találkozik, akkor nem külső alapján ítél. Ha külső alapján ítél, el se ment volna. Nem igaz?
Egy idegennek meg felesleges hazudni, hiszen ha a megjelenésed, külsőd nem nyeri el a tetszését, akkor miért tenné? Miért? Mert nem akar megbántani? Ugyan, mit számítana egy fiú, akivel csak randizik és az se biztos hogy lesz valami köztetek? Ha eleve nem is nagyon akar megszerezni, akkor elmondaná és hamar otthagyna emiatt. De szerintem nem a külsővel volt gond vagy ha gond is volt neki, nem nagyon az számított. Egy párkapcsolatban alapvető dolog az őszinteség, ott már rosszul kezdődik ha valaki másnak adja ki magát mint aki.
Összegezve nem a megjelenéseddel, hanem a személyiségeddel van probléma, amin szintén javíthatsz és még pénz nélkül is, könnyebben.
21-es
"Egyébként meg olyanról nem halltottam, hogy valaki szemtől szembe mondaná, hogy barátom csúnya vagy, tipli. Mert az embert nem kell ok nélkül megbántani..."
Sajnos én már hallottam, de még itt a gyakorin is többen írták már ahogy észrevettem, hogy egyes lányok közölték velük, hogy csúnyák és ezért nem kellenek.
Persze az már jó pont ha nem akarja megbántani a partnere a fiút és esélyt is add neki az ismerkedésre hogy megismerje belsőleg, talán majd úgy tetszeni fog ha külsőleg nem, de ekkor már egy másik kategóriáról beszélünk ---> akiknek a belső számít elsősorban.
A kérdezőnél szerintem az a baj, hogy ilyen lányokkal találkozott, csak elutasították és ez nem éppen a külső miatt volt, mert ha ismerkedtek akkor a lány nyilván adott esélyt neki a kibontakozásra hátha közben megkedveli, hanem belső okok is eléggé tehetnek róla.
Ha meg külső és belső egyaránt nem felel meg, minek maradjon vele?
Persze lehet úgy érezni, hogy a külső miatt volt, lehet kifogásokat, okokat keresni, stb... De akkor sem lesz biztos hogy pont a külső miatt ítéltek el valakit.
Igazából a legbiztosabb úgy lenne, ha maga a lány őszintén elmondaná, miért hagyott ott :D
Nem volt nálam csúnyább gyerek Rácpácegresen. Azazhogy mit beszélek, hetedhét országon nem akadt nálam csúnyább gyerek. A lábam gacsos volt, a hasam hordóhas, a fejem úritök, az orrom ocsmonda, egyik szemem balra nézett, másik szemem jobbra nézett, hívtak emiatt kancsalnak, bandzsinak, árokba nézőnek; tyúkmellem volt, suta voltam, fülem, mint az elefánté, harcsaszám volt, puklis karom, a termetem girbegurba.
Hát ilyen csúnya voltam.
Vagy tán még annál is csúnyább.
Úgy szégyenkeztem emiatt, ahogy még senki Rácpácegresen. És forrt bennem a düh, emésztett a méreg, rágtam magam, elöntött az epe. Miért vagyok én ilyen csúnya? Kiért? Miért? Mi végre? Ki végre?
Két zenész lakott a szomszédomban Rácpácegresen. Jobbról Rácegresi, balról Pácegresi. Rácegresi tudott furulyázni, Pácegresi nem.
Rácegresi azt mondta nekem:
– Csúnya vagy, csúnya vagy, de azért rád is süt a nap. Ha egyszer jó szíved lesz, el is felejted, hogy csúnya vagy. És meg is szépülsz tőle.
...
Szerintem nincs ilyen!
Biztosan van valaki, akinek tetszik az a "csúnya" ember!
A szerelemről meg csak annyit mondok: Mesterséges emberi érzelem!
(az állatoknál nincs Szerelem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!