Az mennyire megszokott jelenség, hogy egy fiú hiába próbálkozik folyamatosan egy lánynak sem az esete, senkinek sem jön be már külsőre sem?
Cyrano-t olvasd el.
Orr monológ szemléletét vedd át belőle.
Ha valaki viccelődik veled, ne vedd a szívedre, sarkítsd ki, sodródj az árral, légy pozitív, és ezt díjazni fogják.
Ha látják, hogy szíven szúr a dolog, akkor vesztettél.
+1 tökéletes megfogalmazás, köszönöm. (néha egy mondattal úgy meg tudjátok fogalmazni amit én képes vagyok fél oldalon keresztül reszelni :D)
Egyre több ilyen van a környezetemben is,és én is ilyen vagyok.És képzeld el ehhez még csúnyának sem kell lenned,akkor is ez vár...
22/F
Tekintsd szűrőnek :) Az érett nő nem így viselkedik, (nem kortól függ, ne tévesszen meg) hanem szépen úgy tud visszautasítani, hogy nem sért meg. Namost amelyik "kegyetlen" arról egy dolgot máris tudsz. Teljesen éretlen a feladathoz. (feltéve, hogy az ismerkedő is kultúrált volt, mert egy bunkót lehordani megint más ugye :) )
Ne szegje a kedvedet. Idővel sokkal több ilyen szempontod is lesz. Tudod a férfi lét is fejlődésből áll. Mi is érünk. :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!