Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Lehet valaki olyan csúnya...

Lehet valaki olyan csúnya hogy senkinek sem kell?

Figyelt kérdés
2015. jan. 24. 22:44
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
Akkor már csak azt kéne tudni honnan lehet észrevenni ha valakinek valóban a belső számít. Mert az egy dolog hogy minden csaj ezt fújja, de 90%-nak csak a szája jár. És erre mindig utólag jövök rá. Szóval jó lenne csak a 10% értékesebb csoportra koncentrálni, ha lenne valami konkrét kiindulási pont a duma helyett.
2015. jan. 24. 23:51
 12/31 anonim ***** válasza:
65%

Azt kell nézni, hogy mennyire értelmes, intelligens a lány, mert ha az, akkor nagy valószínűséggel a belső fog elsősorban számítani neki és nem lesz felszínes.

Azt meg általában nem nehéz észrevenni, szerintem.

2015. jan. 25. 00:04
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnyugtat amúgy rengeteg olyan "csúnya" fiú van akinek van barátnője (hozzátenném eléggé szép, szóval nem csúnya nőkre gondolok), szóval nem, nem vagy eleve magányra ítélve.
2015. jan. 25. 00:06
 14/31 A kérdező kommentje:
A sok között voltak már értelmes csajok is, de azok is a külsőt nézték egyből. Időt sem adtak annak hogy elmélyülhessen a dolog ha már jobban megismerjük egymást belülről. A másik lehetőség ha kimegyek külföldre dolgozni, összegyűjtök kb. 1-1,5 milliót, aztán pedig elmegyek plasztikai sebészetre. Akkor viszont tényleg csak az fog megkapni aki megérdemel, ezt pedig próba árán döntöm el.
2015. jan. 25. 00:17
 15/31 anonim ***** válasza:

"A sok között voltak már értelmes csajok is, de azok is a külsőt nézték egyből. Időt sem adtak annak hogy elmélyülhessen a dolog ha már jobban megismerjük egymást belülről. "

Na az utóbbiak nem tartoznak az "értelmes" kategóriába :D Max. annak látszottak az elején.

"A másik lehetőség ha kimegyek külföldre dolgozni, összegyűjtök kb. 1-1,5 milliót, aztán pedig elmegyek plasztikai sebészetre. Akkor viszont tényleg csak az fog megkapni aki megérdemel, ezt pedig próba árán döntöm el."

Ennyit megtenni egy nőért? :D Bár te tudod...

Még csak nem is önmagadért szeretne ebben az esetben.

2015. jan. 25. 00:22
 16/31 A kérdező kommentje:
A jóképű pasikat talán önmagukért szeretik? Vagy a külsejük miatt? Egyébként igazad van.
2015. jan. 25. 00:24
 17/31 anonim ***** válasza:

Hát szerintem se önmagukért szeretik, hanem csak a külsejükért...

De nézzük a hátrányát, az ilyenek lehet, hogy könnyen választanak egy másik partnert, megcsalnak ha az "jóképűbb" nálad, elvégre csak a külsőd miatt jöttetek össze. Nem?

Legalábbis egy részük.

2015. jan. 25. 00:27
 18/31 anonim ***** válasza:
Szerintem a külső az egy dolog. A belső fontosabb... és nem megbántani akarlak, de általában azzal vannak gondok egy kevésbé előnyös küllemű srácnál. Mert az egy dolog, hogy valaki nem szép, de az évek alatt egy komplexusos vesztes személyiség alakul ki emiatt. Na és ez az amit a lányok nem bírnak. Jártam már olyan 160 centis dagi sráccal, aki már 20 évesen tök kopasz volt, mert olyan sármmal rendelkezett aminek nem lehetett ellnállni és egy vidám, életerős férfi volt. Nem az udvari bohóc, nem a lúzerke, nem a szende szenvelgő. De a baráti körben akadt olyan is aki ugyan semmiképp nem volt jóképú, de zsákot sem kellett a fejére húzni, ellenben folyton síránkozott és bár értékes embernek tartottam, de soha az életben nem adtam volna neki esélyt...bár ő szerette volna. Summa summarum, az, hogy valaki értékes ember nem jelenti azt, hogy a személyisége is az. A világ meg ilyen, a szép embereknek könnyebb dolga van, és valószínűleg ugyanolyan belsővel rendelkező csúnya és szép lány közül te sem a rútat választanád, mert az emberben igenis van igény a szépre, a szépségre. Speciel a genetikai adottságok egy dolog, a megjelenés, az öltözködés az igényesség mindenkin sokat dob. Zsíros hajjal, macinaciban még Eva Mendes sem lenne vonzó:)
2015. jan. 25. 00:32
 19/31 A kérdező kommentje:
Hm, ebben van valami. Ugyanakkor nem szoktam siránkozni. egy dolog hogy néha gyengébbnek érzem magam, de ez mindenkivel így van: vannak jó és rossz pillanatok. Ha viszont mégis megérzik a tartós magány okozta belső "sérüléseket" akkor a személyiségen kell változtatni. Ezt hogyan lehet elérni (hogy pozitív kisugárzással rendelkezzek)?
2015. jan. 25. 00:45
 20/31 A kérdező kommentje:
Plusz ha igaz amit írsz kedves utolsó, akkor fel kell tenni a kérdést: vajon mindannyian hazudtok amikor egy találkozó alkalmával a külsőt okoljátok a sikertelenségért? Mert eddig egytől egyig ezt mondták akikkel találkoztam.
2015. jan. 25. 00:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!