Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Azok a fiúk, akik elmúltak...

Azok a fiúk, akik elmúltak már 20 évesek és nem volt párkapcsolatuk (és valószínűleg már nem is lesz), milyen volt a kapcsolatokat anyukátokkal?

Figyelt kérdés

Én úgy vélem ez a forever aloneság egyik fő forrása lehet, ha az embert elhanyagolják gyerekkorában. Főleg az anyai szeretet hiánya okozhat olyan szintű érzelmi visszamaradást, ami lehetetlenné teszi a normális életet felnőttként.

Kíváncsi vagyok az érintettek, hogy látják ezt.

2015. jan. 3. 11:31
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Olvassátok újra a 2. kommentemet...
2015. jan. 3. 18:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Én pl olvastam, de ugyanez a véleményem attól még. Ne indulj ki ebből. Ez a forever alone-ság megfogalmazás meg elég gyerekes.
2015. jan. 3. 21:05
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jóban vagyok anyámmal, de ettől függetlenül 24 évesen nem volt még barátnőm. A technikához, informatikához értek, de ismerkedni egyátalán nem tudok. Tartós barátságom és barátnőm sem volt soha. Ugyanúgy szerepelek az ismerkedős helyzetekben, mint egy technikai analfabéta a számítógép kezelésében. Bármit csinálok, csak rontani tudok a helyzetemen, egyszerűen nem értek az ismerkedéshez.
2015. jan. 3. 22:46
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerencsére engem nem hanyagoltak el szüleim, nem volt szertet hiányom.

Àltalános suliba irigykedtek is rám néhány osztálytársam hogy milyen rendes, törődő, egedékeny szüleim vannak.

Anyu'/apu nem tehet róla hogy nem vagyok 'gazdag jópasi'

2015. jan. 4. 12:25
 15/18 anonim ***** válasza:

ne érdekeljen mi az ok, ez nem az a betegség! Ne hibáztass mást! Most szar az életed.. Kerekedj felül a problémáidon! Csak magadra számíthatsz! Szar ügy, de ez van!

Mindenki elég erős ehhez, még te is! Max az önbizalomhiány mondathatja veled, hogy nincs így. Szóval hagyd abba a nyafizást meg mások hibáztatását! Csak mégjobban eltaszítasz magadtól mindenkit... nem jó! :)

2015. jan. 4. 16:04
 16/18 anonim ***** válasza:
28 éves vagyok, tökéletes kapcsolatom volt szüleimmel mindig, viszont mindig olyan lányba zúgok bele, aki foglalt, nem vagyok az az első randin sex-típus... de olyan szinten nem, hogy nekem a szex-hez teljesen meg kell ismernem a másik félt és bele kell szeretnem, nevezhettek régimódinak, de én szeretek udvarolni, csak vagy túl sokáig húzom és megunja a csaj, vagy nem tudom elhódítani a párjától, de most úgy néz ki, sikerülni fog...
2015. jan. 5. 18:03
 17/18 anonim ***** válasza:

Van,aki nem is akar párkapcsolatot,mert jól érzi magát egyedül:)

Nem mindenki szereti a kötöttségeket.

Szerintem az sokkal gázabb mikor látod,hogy valaki csak azért van együtt egy személlyel,hogy "csak legyen valaki mellette".

Illetve sokan beérik a rosszabbal,ha nem kaphatják meg a jobbat.

2015. jan. 24. 05:40
 18/18 anonim ***** válasza:
Otthon jó volt, de suliban mindig csúfoltak, ezérf lettem ilyen elbåszøtt.
2016. jún. 13. 14:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!