Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miert nem baratkoznak velem?

Miert nem baratkoznak velem?

Figyelt kérdés
Az ismeroseim kozul vannak kb.3-an, akik birnak, a tobbiek meg levegonek neznek. Soha nem hivnak el sehova, cseten sem irnak ram. A szabadidom azzal telik, hogy itthon fekszem/eszem/tevezek/feszezek. Mindig talalnak rajtam, bennem valamit, amit kritizalhatnak. Soha senkinek nem vagyok eleg ugy, ahogy vagyok. Akarhova mentem, mindenhol kikozositettek. Mar nem is tudom, ki vagyok igazandibol, mert mindig szerepet jatszottam, hogy vegre beilleszkedjek valahova. Ugy erzem, kulonbozom a tobbiektol. Megis, mindennel jobban vagyom arra, hogy szeressenek, hogy tartozhassak valahova.
2014. dec. 28. 14:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#8 Ezzel elkéstél :(

Azóta a kérdező már valószínűleg 1 méterrel a talajfelszín felett himbálózik.

2014. dec. 28. 20:08
 12/14 anonim ***** válasza:
leadta a forgalmit?
2014. dec. 28. 21:30
 13/14 anonim ***** válasza:
Élsz még kérdező?
2014. dec. 30. 22:59
 14/14 anonim ***** válasza:
Ne félj velem is hasonló a helyzet, de én ezt tudom magamnak úgy orvosolni hogy amikor valaki leszól, akkor mosolygok rajta egyet és elküldöm melegebb éghajlatra. Nálam ez bevált és nálam azt mondták sokan, hogy azért bán velem sok ember így, mert alapból elvagyok magamban és azzal a 3-4 barátommal. De egyszer próbáld ki hogy visszaszólsz nekik és megpróbálsz nyerni és hidd el több ember lesz aki kedvelni fog ezért és az önbizalmadnak is jót fog tenni. :) 16/F
2014. dec. 31. 06:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!