Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A gimiben miért nem barátkozna...

A gimiben miért nem barátkoznak velem?

Figyelt kérdés

Több baráti társaság alakult a gimiben és idén is ugyan azok a csoportok alakultak ki, mint tavaly. Mind meséli, hogy már volt fiúval és szinte mindnek van is barátja. Engem szinte mindegyik kis butának néz, mert hogy szűz vagyok. Nekem is van barátom, és már 1 éve együtt vagyunk, de csókolózáson és ölelkezésen nem vagyunk túl, mert nem akarom. Szinte kiközösítve érzem magam, mert soha sem hívnak magukkal sehova. Persze vannak barátaim, mert járok néptáncra és ott nagyon jó fejek vannak. Sokat vagyunk együtt, mert járunk fellépni is az országba minden felé. Még is hiányzik az osztályból egy-két barátnő. Lekoptatnak mint ha buta lennék, pedig az egyik legjobb matekos vagyok. Sajnos szégyenlem magam, amikor nyíltan beszélgetnek, hogy kivel mit csináltak. De én nem is hiszem el, hogy mindenki volt már fiúval.

Hogy tudnék egy két barátnőt szerezni a suliban?

2012. szept. 6. 22:15
 1/9 anonim válasza:
szard le őket, ha ezek alapján válogatják a barátaikat (amit egyébként kétlek). nyilván elsőbe kezdtek alakulni a klikkek és akkor még nem biztos h mindenki elvesztette másrészt nem is hiszem h már akkor ilyen tisztában voltatok a másik magánéletével. máshol keresd a problémát.
2012. szept. 6. 22:19
 2/9 anonim ***** válasza:
Te most fiú vagy, vagy lány?!
2012. szept. 6. 22:20
 3/9 anonim ***** válasza:
Figyelj, szerintem ha ilyenért nem barátkoznak veled, akkor nem valók barátnak.. amúgy tutira többet mondanak annál, mint ami velük is történt.. ez ilyen.. Örülj neki, hogy vannak néptáncon normális emberek, akiknek az értékrendjükkel tudsz azonosulni. Barátkozz velük. A TÖBBIEKET NAGY ÍVBŐL ... LE!!
 4/9 anonim válasza:

ilyen ribikkel ne is akarj barátkozni örülj annak h te legalább nem vagy az

ha más nem próbálj meg fiúkkal barátkozni

5/9 anonim ***** válasza:
Ne akarj te is olyan "ostobenkó k.urva" lenni. Vannak emberek, akiknél nem kár, hogy nem kedvelnek, sőt. Rád nézve lenne szégyen, ha bírnának.
2012. szept. 6. 22:21
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát persze hogy lány vagyok. 15/L
2012. szept. 6. 22:24
 7/9 anonim válasza:
Hány éves a kérdező? E nélkül nincsen jó válasz...
2012. szept. 6. 22:26
 8/9 A kérdező kommentje:

15 és lány vagyok. Mindjárt 16.

És örülök, hogy nem cikiztek. Adtam egy csomó pacsit.

2012. szept. 6. 22:38
 9/9 anonim ***** válasza:

Azért mert a fél osztályod elkurvult neked nem kell , legalább van 1 normális ember abban az osztályban.

Amőgymeg sztem ez kamu , bár 1-2 mai "tinilányról" kinézném hogy több fa*z volt a szájában mint jégkrém.

2012. szept. 6. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!