Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék összeszedni egy 9. es gimis lányt aki új a gimiben?
19/F vagyok és végzős.
Az új tanulók között van egy lány aki nagyon megtetszett de senkit nem ismerek onnan és nem tudom mit tegyek...
Én is ezen töröm a fejemet :D. Megláttam egy olyan gyönyörű csajt. 1x rám nézett buszmegben, mondom magamban "uhh na egy kis akció végre szemezgessünk:D" aztán párszor hátra nézett és véletlen mindig rám.
Na én is gondolkodok, nem vagyok nagyon beszédes, ezért valami full kamu kérdést kéne feltennem. Olyanokra gondolok, hogy nézem suli folyosón, ha megtalálom és pl egyedül van, akkor megfogom gyengéden a hátát ( a testi érintés kezdettől fogva fontos), és pl megkérdezem hogy XY tanár tanít téged? Na és itt le is lehet szűrni a reakciójából. Az még nagyobb szerencse ha még tanítja is a tanár xD, ha meg nem akkor meg mondom az igazat, hogy csak beszélgetni szerettem volna vele, de nem volt semmi ürügy :D Rögtön látni fogod, értékeli hogy odamentél hozzá, vagy hogy ink hülyén néz és várja hogy tovább menny...
Remélem adtam valami ötletet sorstárs! (18f végzős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!