Fura ha mindig azon gondolkozok, hogy mennyire nem érek semmit? 14/L
"Kamaszkori depressziónak hívják, mindenki túlesik rajta, és mindenkinek elmúlik."
Nekem jó tíz éve tart, akkor mi van?
"15 év múlva mikor reggel 6-tól este 6-ig fogsz dolgozni, számlákat fizetsz meg gyereket nevelsz, visszasírod majd ezt a korszakot, amiben most épp öngyilkos akarsz lenni."
Ezt annyiszor hallottam már, és a világ legnagyobb baromságának tartom. Az ember össze van zárva gyerekként egy csomó bunkóval, mindezeken felül hülye bölcsészek baromságait kell bemagolni, és még pénzt sem kap érte, amikor hazamegy ott sem tud pihenni, mert tanulni kell, meg a szülőnek megfelelni. Ráadásul mindenki gyerekként kezel... A felnőtt lét felelősséggel jár, de pont azért, mert az embernek lényegesen nagyobbak a lehetőségei.
Amúgy itt az a kiút, hogy túl kell élni. Én gyűlöltem gyereknek lenni, de egyszer az is elmúlik. Addig találj valami hobbyt.
"tested szépségének, amivel bolonditod a F-kat"
Azért túlzásokba ne essünk, a ribi a másik véglete annak ahol ő most van.
:-D
" "tested szépségének, amivel bolonditod a F-kat"
Azért túlzásokba ne essünk, a ribi a másik véglete annak ahol ő most van." Hogy' kerül ide a ribi kifejezés kedves #6? Valamit te nagyon nem értesz!
Egy bizonyos szinten normalis ebben a korban.
Ha kulso hatasok miatt jonnek ezek a gondolatok akkor probalj rajtuk valtoztatni.
Ha masok mondjak neked probald ne magadra venni es utana erositsd meg magadban hogy te igenis ersz valamit es bizz magadban, akkor is ha senki mas nem teszi.
A feszultseget levezetheted sporttal. Nem muszaj szakkorre vagy edzesre jarni, az is jo ha elmesz biciklizni, kocogni vagy csinalsz par tornagyakorlatot otthon.
Foglald el magad olvasassal, rajzolassal, papirhajtogatassal, tanulassal vagy valami massal es kapcsolj hozza zenet. Az segit elterelni a gondolatokat es kozben hasznosan is telik az ido. ~
Huu...nagyon köszönöm mindenkinek ezt a sok féle üzit,tanácsot,véleményt! Nagyon...feldobott és meg is nyugtatott.Igazándiból már féltem attól,hogy feltettem ezt a "segélykérést"mert utána átnéztem jó pár ilyen depis kérdést itt és...annyi de annyi volt.A kommentelők már csak olyasmiket írtak ,hogy mennyire szánalmasak az ilyenek,meg hogy nincs is már jobb dolguk ,stb. Én meg szorongva kezdtem el mondogatni magamba,hogy :"na nesze...kellett ez neked" De..aztán nem! Mennyire jól esett olvasgatni ennyi fajta választ.Köszönöm! Oh,és a hobbi tanács bejött:azóta vagy olvasok vagy rajzolok..vagy pedig elmosogatok anyunak..xd Há most miért ne? :D
Ténleg köszi,mindenkinek! :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!