Legyek öngyilkos?
Nem járok sehová.
Ha eltudnék költözni, lenne valaki akit szerethetnék, és viszont szeret, akkor boldog lennék.
és szerinted hogy lehetséges,h.v.ki beléd szeret ha nem jársz ismerkedni?
kicsit megkellene erőltetned magad.
Kedves Kérdezö!
Nagyon sajnálno a helyzetedet.Hidd el megértelek mer tén ugyan ebbe a helyzetbe vagyok mnit te.Én is tök egyedül vagyok,magányos,szarul érzem magam már szint emnbidne egyges nap,barátnöm nincs,senkit sme érdekelek, ami mégrosszabb az az hogy éán még szüz is vagyok me gmág sosem votl egy barátnöm se soha :( és tényleg már mnident megprobáltam mniidg lapátra tettek állandaon ( a lányok)
Pedig én ugyérzem hogy mindig öszinte és kedves voltam azzal az egy kettö lánynal kaivle életembe talákloztma és smemi.Mindekinke unalmas szar alak vagyok.Szerintetek mi értelme van igy az életnek? sosem lesz jobb semmi.
35. Válaszoló
Te mersz ismerkedni, akkor ne add fel. Így előbb-utóbb sikerül majd összejönni valakivel. Én is szűz vagyok egyébként.
38.
Köszi a kérdésed.
Magányosnak érzem magam, értelmetlennek, reménytelennek látok mindent. Mindegy, majd lesz valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!