Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen érzés, hogy lassan...

Milyen érzés, hogy lassan közelednek az "ünnepek" és te mégis egyedül vagy?

Figyelt kérdés
Nektek milyen érzés ez? Most már folyton ezt látom mindenhol. Mindenki készül rá én meg itt vagyok teljesen egyedül. Bárhová megyek boldog vagy legalább is annak látszódó embereket látok a párjukkal nekem meg nem jutott semmi öröm.
2014. okt. 31. 23:13
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Itt is naponta vannak kérdések, hogy magányos vagyok, barátkozni szeretnék. Írják valamelyiknek, találd fel magad.
2014. nov. 1. 00:21
 22/30 A kérdező kommentje:
De tudod mindegyik kérdés más személyt takar, ennyi erővel feltehetnénk az oldalra sablonkérdéseket és kész, ott vannak alatta a válaszok. Alapból nem azt írtam hogy barátkozni szeretnék vagy egyéb. Olvasd el még egyszer. Én a ti érzéseitekre vagyok kíváncsi ezzel kapcsolatban, hogy összetudjam vetni a sajátoméval.
2014. nov. 1. 00:25
 23/30 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz érzés. Próbálok belemenekülni a munkába, hogy eltereljem a gondolataimat. 26/F
2014. nov. 1. 00:31
 24/30 anonim ***** válasza:
Amúgy, ha meggondolnád magad és mégis nyílt lennél az ismerkedés, barátkozás fele, akkor szívesen megismernélek. Ne hidd el, hogy ide csak defektes emberek járnak fel, vannak jó fejek és teljesen normális életet élők is.:)
2014. nov. 1. 00:33
 25/30 anonim ***** válasza:
71%

én azt érzem, nehogy beégjek megint a szomszéd irtó helyes srác előtt, amikor pl asszem tavaly karácsony másnapján reggel vittem le a szemetet és egyértelműen lejött neki, hogy tök egyedül voltam karikor begubózva. olyan égő volt, hogy én itt vagyok "csini, értelmes" nőként és itt tartok, ezt élem...

az ad erőt, hogy viszont még ez is jobb, mint azelőtti ünnepekkor, amikor egy netes randiról egy sráccal forraltboroztunk és mindennek fizettette velem a felét..(nem is a pén miatt, de olyan szánalmas volt az egész ez miatt)

2014. nov. 1. 00:34
 26/30 anonim ***** válasza:
73%
Bennem nincs semmi extra érzés. A nyári festőtábort nagyon élveztem (mint évek óta mindig), nálam akkor van Karácsony, az Az Ünnep.
2014. nov. 1. 07:32
 27/30 anonim ***** válasza:

Én élvezem. Amúgy is utálom az ünnepeket. így legalább nem kell néznem ezt az álszenteskedést.

Komolyan miért kell ünnepnek lenni-e ahhoz hogy törődjünk a másikkal???

2014. nov. 1. 10:46
 28/30 anonim ***** válasza:
Boldog vagyok és nyugodt, mert egyedül vagyok és számomra lehet bármilyen ünnep, mert nem törődöm ilyesmivel.
2014. nov. 1. 23:27
 29/30 anonim ***** válasza:
Én a rokonokkal leszek. Inkább ne legyen párom karácsonykor, minthogy olyan legyen, aki csak szomorúságot okoz. Akkor már egyedül jobb:)
2014. nov. 2. 19:57
 30/30 anonim ***** válasza:
Aki irt nekem privit, remélem nem felejti el karácsonykor,hogy mit igért.:):)Elõre is köszi!
2014. nov. 2. 22:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!