Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen érzés, hogy lassan...

Milyen érzés, hogy lassan közelednek az "ünnepek" és te mégis egyedül vagy?

Figyelt kérdés
Nektek milyen érzés ez? Most már folyton ezt látom mindenhol. Mindenki készül rá én meg itt vagyok teljesen egyedül. Bárhová megyek boldog vagy legalább is annak látszódó embereket látok a párjukkal nekem meg nem jutott semmi öröm.
2014. okt. 31. 23:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Megszokás dolga már... A tudat, hogy ez még közel sem az utolsó ünnep amit egyedül töltök, szarok bele...
2014. okt. 31. 23:58
 12/30 A kérdező kommentje:
Nem szerintem nem lesz ettől jobb de most bocsássál már meg hogy felmertem tenni egy ilyen kérdést. Persze tudom hogy majd elmúlik de jelenleg most ezt látom.
2014. okt. 31. 23:59
 13/30 anonim ***** válasza:
38%

Legyél feminista, és örülj annak ami van. Van tető a fejed felett? Örülj neki, mások az utcán vannak, vagy hajléktalan szállón. Van mit enned? Örülj neki, más mindent megadna, azért, hogy terített asztala legyen legalább karácsonykor.

Tessék össze szedni magad, mindenben csak a jót látni és menni ismerkedni. November elseje van, december közepe/vége környékére simán szerzel barátokat és, vagy társat.

Tessék pozitívan állni a dolgokhoz, ne törődj bele, küzdj amíg nem késő és amíg van miért.

2014. nov. 1. 00:05
 14/30 A kérdező kommentje:
Feminista? ööö nem tudom lehet én tudom rosszul de az nem a női egyenjogúságot támogató politikai nézet??
2014. nov. 1. 00:07
 15/30 anonim ***** válasza:

Úgy értettem, hogy ha nem találsz ttársat akkor majd rafogod arra, hogy erős független nő vagy, és nem kell férfi a boldogsághoz. Aztán ha sikerül rendesen bele élned magad indítunk a választásokon.

Na de most komolyan, ne várd, hogy a boldogság találjon meg téged, te találd meg őt.

2014. nov. 1. 00:11
 16/30 A kérdező kommentje:
Ah értem. Hidd el én próbáltam és próbálok változtatni ezen de eddig még nem jött össze.
2014. nov. 1. 00:14
 17/30 anonim ***** válasza:
Na, majd én segítek.. vagy legalábbis megprobalok. Vagy csak hallgass végig és röhögj ki legalább csinálok egy görbületet a szádra.. :D
2014. nov. 1. 00:18
 18/30 A kérdező kommentje:
Hallgatlak
2014. nov. 1. 00:19
 19/30 anonim ***** válasza:
Nemed és korod?
2014. nov. 1. 00:20
 20/30 A kérdező kommentje:
23/N
2014. nov. 1. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!