Te hova mész el, ha egyedül akarsz lenni? Hova mennél el, ha csak a nyugalmat akarnád érezni?
Néha rám jön, hogy mostkell egy kis nyugi. De mindenhol zajok, emberek, úgy meg nem tudok magam lenni! Egyszer kimentem egy szántóföld mellé erre gondoltam, ha de biztos nem jön senki... Erre jött a gyerekes csalad kutyával!
Mindenhol házak autópálya...
Te hova mész mennél ha egyedül akarsz lenni?
Hova mehetnék,ahol biztos nem fognak szembe jönni?
gyakorikerdesek oldalára...
benyomom a kedvenc rádióadóm, feltekerem a hangerőt, behozok egy bögre kakaót, néha rákukkantok egy két felnőtt oldalra is közben...és a legjobb életem van.
magyarul, szórakozni is járok, iszok is és csajozok is:)
Nálunk a közelben (vagy 10 percre) van egy kis eldugott park házak között. Én mindig oda megyek ha egyedül akarok lenni, elszívok egy-két szál cigit, esetleg zenét hallgatok közben. Ezt főképp este csinálom amikor csend van. Autók zaja oda nem hallatszik el, a házakból nem jön hang. Tökéeletes és még messze sincs :D
Szerintem olykor kell ez a féle elvonulás a világtól meg ez a csend, mikor magadba tudsz fordulni , úgymond tudsz beszélgetni önmagaddal :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!