Az gáz ha még nem volt barátnőm? (14/F)
Figyelt kérdés
Úgy érzem egyedül vagyok... és hogy ez nem fog változni soha... nem vagyok az a fajta ember akinek 3000 ismerőse van fb-n .. nem volt még barátnőm2014. okt. 19. 01:06
1/10 anonim válasza:
Nagyon ráérsz még csezd meg.
DE jegyezd meg, te vagy a hapsi, neked kell kinézni a csajt és megszerezni, nem kell ehhez baráti társaság, csak te.
Mit szóljak én? Megőrülök!
2/10 anonim válasza:
34 évesen gáz lenne. 14 évesen teljesen normális.
4/10 anonim válasza:
Nekem se volt még.
30+F
Az erre vonatkozó hasonló teenager-kérdéseket viszont naponta olvasgatni meglehetősen idegesítő, tuti naponta valaki kiírja ugyenezt ki tudja hányszor...
5/10 anonim válasza:
Kedves egyes és négyes kommentelők! Miért jó nektek, ha kötekedtek??? Milyen stílus ez??? Pláne az elsőnél az a "csezdmeg". Azért vegyetek vissza magatokból! És ha nem tetszenek nektek az ilyen kérdések, minek olvassátok el? Kérdező, ne foglalkozz velük, mert ők igen csak tudatlanok. A kérdésedet illetően egyáltalán nem ciki, ha még nem volt barátnőd, mert még bőven van rá időd! :) :D
6/10 anonim válasza:
4-es vagyok. Nem kötekedtem, csak naponta ezeket olvasni, meg a "14 vagyok, párom 16, ez gááááááz?" kérdéseket, kissé idegesítő tud lenni.
A kérdező maga is tudja a választ és a többi hasonló kérdésnél el lehet olvasni hogy már tízezerszer le lett írva: nem, nem, nem gáz, egyáltalán nem....
7/10 anonim válasza:
egyes vagyok, egyáltalán nem volt ilyen szándékom
8/10 anonim válasza:
Én 20 éves vagyok és még nekem se volt. Yolo a világ, meg swag.
9/10 anonim válasza:
Nekem kettő is van, mégis az öngyilkosság szélén állok!
10/10 anonim válasza:
Hogy képzelted 14 évesen már minden fiúnak kell egy barátnő!négy!! Legyél öngyilkos ennél jobb megoldás nincs !4!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!