Sosem fogom megtalálni a lelkitársam? Ennyi volt, vége?
Még csak 15 éves vagy, a vágyak már lehet megértek hozzá de nem biztos hogy te is, és az idő is. Minden jön amikor jönnie kell, ha hiszel benne, teszel érte, és éberen jársz. Ismertem olyat aki 24 évesen talált rá a szerelmére. Ha még nem jött el akkor okkal nem jött el az esemény, még érned kell, és türelmesebbnek lenned.
Amúgy melyik keleti vallás érdekel leginkább?
Az a baj hogy kereső üzemmódban vagy és kétségbe vagy esve.Hülyén hangzik de sok embert a frusztráció a kétségbeesés éltet.Van egy ilyen részünk és ezt tápláljuk.Hülye módon a világ is ezt sulykolja belénk bárhova megyünk nem az a visszajelzés jön hogy elég jók vagyunk épp ellenkezőleg mindig hiányzik valami.
Ne haragudj hogy ezt írom de félig meddig nálad is ezek a keleti vallások pótlékok nem igazán azonosulsz velük.A meditálás alatt sem tudom mit értesz pontosan.A meditáció lényege is az lenne ugye(bár ennek is sok szintje van különböző mélységű) hogy az ember közelebb kerüljön a valós lényéhez belső békéhez jusson.Egyszerűnek tűnik de nem az.
Szerintem egy igaz szerelem nem létezik ahogy az sem biztosíték amit az előző írt hogy találkozol valakivel és örökre veled marad.Lehet hátralévő életedben több emberrel is fogsz találkozni akikhez közel kerülsz fontos erős érzéseket váltanak ki belőled.De a legfontosabb szerintem jól kellene légy magaddal úgy is ha nincs melletted senki.ne várj senkire és add fel a keresőüzemmódot.nehéz de ha sikerül egyre több olyan pillanatod lesz amikor jól érzed magad felszabadulsz.Ennek nagy ereje van. :)
"Kétségbeesett
utolsó próbaként felteszem itt is a
kérdést, amely születésem óta
foglalkoztat: hol a lelkitársam?"
hát itt volnék Kedves :) remélem nem kellet rám sokat várnod :)
Jaj jaj ja... 15 évesen ezen görcsölni???
Én 33 évesen találtam meg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!