Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sosem fogom megtalálni a...

Sosem fogom megtalálni a lelkitársam? Ennyi volt, vége?

Figyelt kérdés
Művész fiatal lány vagyok budapestről. Képtelen vagyok elviselni a nyomást amit a világ a vállaimra helyez, az alkotás az egyetlen örömöm. Meditálok gyakran, a keleti vallások lelkes híve vagyok, de a magány és meg nem értettség teljesen tönkretesz. 15 éve keresem a lelkitársam, az egy igaz szerelmemet, a társat aki az enyém és én az övé, az ikerlángot, azt az egy bizonyos embert...hiába. Kétségbeesett utolsó próbaként felteszem itt is a kérdést, amely születésem óta foglalkoztat: hol a lelkitársam?

2014. okt. 11. 19:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Még csak 15 éves vagy, a vágyak már lehet megértek hozzá de nem biztos hogy te is, és az idő is. Minden jön amikor jönnie kell, ha hiszel benne, teszel érte, és éberen jársz. Ismertem olyat aki 24 évesen talált rá a szerelmére. Ha még nem jött el akkor okkal nem jött el az esemény, még érned kell, és türelmesebbnek lenned.

Amúgy melyik keleti vallás érdekel leginkább?

2014. okt. 12. 13:24
 12/19 A kérdező kommentje:
A buddhista vallás érdekel "a legjobban" de tulajdonképpen az összes keleti kultúra és vallás nagyon kedves nekem
2014. okt. 13. 14:23
 13/19 anonim ***** válasza:

Az a baj hogy kereső üzemmódban vagy és kétségbe vagy esve.Hülyén hangzik de sok embert a frusztráció a kétségbeesés éltet.Van egy ilyen részünk és ezt tápláljuk.Hülye módon a világ is ezt sulykolja belénk bárhova megyünk nem az a visszajelzés jön hogy elég jók vagyunk épp ellenkezőleg mindig hiányzik valami.

Ne haragudj hogy ezt írom de félig meddig nálad is ezek a keleti vallások pótlékok nem igazán azonosulsz velük.A meditálás alatt sem tudom mit értesz pontosan.A meditáció lényege is az lenne ugye(bár ennek is sok szintje van különböző mélységű) hogy az ember közelebb kerüljön a valós lényéhez belső békéhez jusson.Egyszerűnek tűnik de nem az.

Szerintem egy igaz szerelem nem létezik ahogy az sem biztosíték amit az előző írt hogy találkozol valakivel és örökre veled marad.Lehet hátralévő életedben több emberrel is fogsz találkozni akikhez közel kerülsz fontos erős érzéseket váltanak ki belőled.De a legfontosabb szerintem jól kellene légy magaddal úgy is ha nincs melletted senki.ne várj senkire és add fel a keresőüzemmódot.nehéz de ha sikerül egyre több olyan pillanatod lesz amikor jól érzed magad felszabadulsz.Ennek nagy ereje van. :)

2014. okt. 14. 00:50
 14/19 anonim ***** válasza:

"Kétségbeesett

utolsó próbaként felteszem itt is a

kérdést, amely születésem óta

foglalkoztat: hol a lelkitársam?"

hát itt volnék Kedves :) remélem nem kellet rám sokat várnod :)

2014. okt. 14. 19:07
 15/19 TheHologram ***** válasza:
Nekem meg ebből van elegem,hogy azt mondjá,hogy légy boldog egyedül is. Ez az egyik végletes oka annak,hogy magányos maradj. Az kell és muszáj,hogy egyedül is teljes életet élj,találj célokat,örömöt,tedd a dolgod,legyél képes bármire egyedül is,szóval ne azt keresd másban,hogy majd ő mindent rendbe tesz helyetted. De az ember nem lehet egyedül boldog. Lehet ezt imitálni,ideig óráig mindenki bemagyarázhatja magának,hogy igenis boldog vagyok egyedül is,nem kell senki, de elfog jönni az az idő,hogy rájön,hogy bizony egyedül van,és nem jó valami. Ki ne szeretne egy valódi társat? Aki azt mondja,hogy egyedül kell boldognak lenni,annak az a legegynesebb út oda,hogy ne figyeld a lehetőségeket az életben és elszalaszd őket.
2014. okt. 15. 12:45
 16/19 anonim ***** válasza:
Én sem azt írtam hogy legyen egyedül boldog remélem nem így hangzott bár úgy tűnik igen....a lényeg az hogy ne ezzel a szándékkal sóvárgással keressen.
2014. okt. 15. 12:55
 17/19 anonim válasza:

Jaj jaj ja... 15 évesen ezen görcsölni???

Én 33 évesen találtam meg....

2014. okt. 15. 19:07
 18/19 anonim ***** válasza:
Szerintem nem 15 éves.Vagy talán már 1 évesen meg az oviban is a lelki társát kereste?
2014. okt. 15. 22:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Azt ugye tudod,hogy az ikerlángoddal csak akkor találkozol,ha mindketten készen álltok rá.
2014. okt. 18. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!