Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Miért van az, hogy akárkivel...

Miért van az, hogy akárkivel próbálok összebarátkozni, a vége mindenképpen az lesz, hogy le akar majd rázni?

Figyelt kérdés

Főleg interneten történik ez, felveszek embereket facebookra pl. egy oldalról ami a hobbimmal foglalkozik, egyszer-kétszer elbeszélgetünk (valakivel jól valakivel kevésbé), gyakran úgy érzem hogy végre valaki van, aki szívesen írogat velem, aztán végül mégiscsak mindenki abbahagyja a válaszolgatást, vagy bunkó lesz, ilyesmi. Egyszerűen nem tudok tartós barátságot, jó kapcsolatot kialakítani, mindenki megutál, elege lesz belőlem.

Interneten ez a helyzet, a valós ismerőseimmel meg még csak elkezdeni se tudom az ismerkedést.

De miért akarhat mindenki lerázni? Én csak ismerkedni próbálok velük, kérdezgetem őket, hagyom hogy beszéljenek, bár nem vagyok vicces, poénkodós egyáltalán.

2014. jan. 12. 18:34
 1/7 anonim ***** válasza:
Fiú vagy vagy lány? és hány éves? Amúgy saját tapasztalatom nekem is van ilyesmiben. Eleinte napi szinten beszéltünk aztán egyre kevesebbet. De ezen nem is csodálkozom ahhoz nagyon meg kell fognia a másik személyiségének, hogy igazi örök barátok maradjatok úgy, hogy nem is láttátok egymást élőben.
2014. jan. 12. 18:38
 2/7 anonim ***** válasza:
Na meg persze egy idő után már nincs miről beszélni és onnantól kezdődik ez... ez lemaradt.
2014. jan. 12. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Így arctalanul nehéz ismerkedni, ez a főrum nem is arra való. Lehet, hogy számukra ez a személytelen kapcsolatotok csupán ennyire tűnik "érdekesnek". Nem lepattintanak, hanem a továbbiakban számukra már nem érdekes a kapcsolat fenntartása. Ők valószínűleg nem ismerkedni akarnak, tehát eltérő a hozzáállásotok a "kapcsolatfelvételhez". Lehet, hogy Ők a kérdezgetést például tolakodásnak veszik, ez nem merült fel Benned ?
2014. jan. 12. 18:43
 4/7 A kérdező kommentje:
A kérdezgetést gyakran tolakodásnak szokták venni szerintem, pedig csak ismerkedni szeretnék. Csak úgy nehéz, hogy a másikról semmit se tudok.
2014. jan. 12. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Olyat kell találni, akivel passzoltok. Én is állandóan attól rettegek, hogy megunnak...viszont én nem nagyon szoktam megunni embereket, csak ha egoista és egyfolytában csak a csodás személyiségéről álmodozik. Na, az unalmas. Ki kell fogni, ennyi. Van úgy, hogy nem passzol, ilyenkor menj tovább.
2014. jan. 12. 20:01
 6/7 anonim ***** válasza:

Ezzel a problémával nem vagy egyedül, gyakorlatilag minden olyan ember ezt tapasztalja. Több oka lehet:

1, felszínes világban élünk, őszinte, igaz barátságok nem nagyon vannak már

2, az emberek többsége nem is akar barátságot, a közösségi portálokat általában a férfiak csajozásra, a nők meg önbizalomnövelésre - mutogatják magukat, pózolnak

3, Magyarországon nehéz megélni, frusztrált, bunkó az emberek nagy része, és kevés a szabadideje. nem nyitottak az ismerkedésre, ha kedves vagy velük is kezdeményezel, azt hiszik,h vmi hátsó szándékod van.

4, ne haragudj meg, de lehet,h unalmas vagy, nem tudom megítélni, nem ismerlek.

5, senkit nem akarok megbántani, de Mo-on az emberek többsége igénytelen, bőven elég neki, ha van kivel lefeküdni és elmenni piálni/bulizni. olyan igényes embert, akivel lehet beszélgetni, akire lehet számítani, el lehet menni sétálni, biciklizni, sportolni, nagyon nehéz.

2014. jan. 14. 15:41
 7/7 Ravel ***** válasza:

6-os mindent leírt.

Kérdező, neked annyit ajánlanék, h legyél kitartó - mind az életben mind a neten.

Ha van valami közös téma -ahogy írod is- az kezdetnek jó. Először inkább erről kérdezz, meg más hobbik felől érdeklődj, ne személyes kérdéseket tegyél fel mert azt tolakodásnak vehetik. Vagy ha már személyes kérdést írsz akkor írd oda h ha túl személyesnek találja akkor ne válaszoljon.

Az, h "megunnak" nem feltétlen a te hibád, ezért nem is kéne személyes sértésnek, negatívumnak megélned.

Én egy indexes fórumot figyeltem a saját hobbim témájában. Ennek kapcsán aztán több embernek is írtam, de csak EGY van akivel hosszabb ideje emailezek. Minden nap nem beszélünk de heti egy levelet váltunk.

2014. jan. 15. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!