Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Utálom a sulim! Mikor lesz...

Utálom a sulim! Mikor lesz már vége?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rossz a közösség, akik felé nyitni sem lehet, a tanárok is sznobok, és annyira szürke az egész hely, és kegyetlenül unom már. Hogy ne legyen miatta rossz kedvem, végig motiválom magam, hogy lassan vége, de még egy év azért nem olyan rövid, ha mindennap be kell menni... Társaságilag se vagyok toppon, mert kb már az egyedüli dolog, ami éltet, hogy elhúzok egyetemre, ami tele van újdonságokkal, új emberekkel... JA meg mert időm sincs rendesen társasági életet élni, de igazából most nem is érdekel annyira a többi ember, csak az, hogy végezzek a gimivel, pedig alapból nagyon érdekel a többi ember, és eddig a pontig társasági, illetve központi embernek tartottam magam...

Azon, hogy miért is utálom valójában a gimit, már nem tudok változtatni...

2014. okt. 2. 16:39
 1/6 A kérdező kommentje:
kérdésem ilyen túlélési technikákra vonatkozna.:D
2014. okt. 2. 16:40
 2/6 A kérdező kommentje:
Mert most is igazából legtöbb emberrel csak azért beszélek, hogy beszéljek valakivel, és a társasági-központi szerepemet ne veszítsem el, de úgy igazán nem érdekel a dolog...
2014. okt. 2. 16:41
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonló helyzetben voltam/vagyok a 11. osztályt új iskolában kezdtem. Nem ismertem senkit. Néhány emberrel már beszélgetek gyakran, de igazán jóban nem vagyok senkivel. Igazából nem tudom sok mindent mondani. Én egyszerűen azt csinálom amit évek óta, csak magammal foglalkozom és tudatosítom, hogy iskolába nem haverkodni járok, hanem tanulni és hogy 2 év múlva úgyis teljesen más emberekkel fogok együtt lenni. Lehet hogy neked később sokkal jobb lesz. (Ha mondjuk lány vagy és attraktív úgy kicsit könnyebb új barátokat szerezni :D)
2014. okt. 2. 18:47
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, bennem is ez tartja egyedül a lelket.:D
2014. dec. 2. 18:27
 5/6 A felhasználó ***** válasza:
Nincs vége csak ha te is bevégzed.
2014. dec. 2. 19:43
 6/6 139 válasza:
Előre elnézést, tudom te vársz tanácsot de szerintem sokat tudnál nekem segíteni! :) Szóval ugyan ebben a helyzetben vagyok csak 9.-esként. Én nagyon társasági ember vagyok alapból, minden közösségben vezető és közkedvelt ember voltam viszont ahova most jöttem suli, itt egyáltalán nem szimpatizálok senkivel és ahogy látom ők sem kívánnak már mást befogadni (már egy meglévő közösségbe érkeztem). Bele sem merek gondolni, hogy fogom én ezt kibírni még majdnem 4 éven keresztül!? Igazábol érdekelne a véleményed hogy mit tanácsolsz kibírható vagy váltsak sulit (amit azért nem szeretnék mert a suli alapvetően nagyon jó és nemszeretném megfosztani magamat a lehetőségektől csakmert pár fa**kalappal kell egybezárva töltenem a mindennapjaimat)? Csakhogy valami "tanáccsal" is szolgáljak, szerintem neked ezen már fölösleges rágódnod! Mindjárt végzel és ahogy látom nagy reményeke fűzöl a változáshoz és egyetemen/főiskolán már biztos, hogy találni fogsz több embert is akikkel lehet összebarátkozol de minimum beszéd partnernek megfelelők lesznek midig! :) 15L (ahogy írod úgy vettem ki te nem voltál mindig "külsős" de akkor is kíváncsi vagyok mit mondasz!) És a véghajrában már tényleg fölösleges ezzel foglalkozni mikor már ott a fény az alagút végén!!!
2014. dec. 2. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!