Mit tegyek, nembírom ezt sokáig?
Talán nem jó helyen találkozol lányokkal, akik átvernek.
Vannak rendesek is, előbb-utóbb megtalálod, nem lehet ezt ilyen könnyen feladni! 19 évesen meg főleg nem.
Végig kell járni az utat, mert bizony a kapcsolatokat is tanulni kell, az ismerkedést, a párkapcsolati viselkedést.
Pár rögös út vezet el az igaziig. Csak a mesében tökéletes minden, de Te abból már kinőttél. :)
Csak tippelni tudok, hogy miért vernek át. Talán túlságosan kedves, elnéző vagy, aki minden hülyeség felett szemet huny.
Aztán úgy gondolják, megtehetik, megbocsájtasz.
Esetleg papucs, mamusz vagy egy kapcsolatban, ahol a másik szava dönt, ha egyáltalán van szavad. Legyen!
Végül a nők, lányok (IS) menekülnek az olyanoktól, akik csak panaszkodnak, síránkoznak, hogy sz@r az élet.
Néha az, de meg kell látni a szépet is, mert van az is.
Terézanyuk sem vagyunk, hogy vállunkon hordozzuk egy FÉRFI
világfájdalmát, elég nekünk a sajátunk is...:)
Fel a fejjel, majd jön az igazi, ne légy türelmetlen!
Kárt teszel magadban?? Hülyeség! Az élet szép, és annyi csoda vár még Rád! :)
"Az élet szép, és annyi csoda vár még Rád! :)"
Egy tipikus fiatal nőnek, akinek semmiért nem kell megdolgoznia persze, hogy szép.
De jó is lenne fiatalnak lenni!!!
Sajnos, közelebb vagyok a 60-hoz, mint az 50 évhez.
Szívesen barátkoznék veled - az érzéseidet meg tudom érteni, hisz én is gyakran érzem magam teljesen elveszettnek s magányosnak. Sok olyan személy hagyott már cserben, kiknek nagyon sokat adtam, de azt hiszem, mára már megtanultam fölkelni a padlóról. Ha szeretnél valakivel beszélgetni, írj levelet nyugodtan; Azt mondják, jól tudok hallgatni : )
22 f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!