Önbizalom hiány? Mit csináljak? Többi lent
Figyelt kérdés
Rettentően rosszul érzem magam társaságban,sok ember között. Folyamatosan szorongok,nem nagyon merek ismeretlen emberek felé nyitni.
Valakinek van valami ötlete mit csináljak ez ellen?
19/F
2014. szept. 11. 01:01
1/4 anonim válasza:
Előszőr is.. miért? miben mások a többiek mint te?
2/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom miert van ez velem. Teljesen atlagosan nezek ki,sokszor meg sokan meg is jegyzik hogy milyen jokepu,jo kiallasu lettem. De valahogy emberek tarsasagaban mindig leblokkolok..nagyon ritkan tudom csak onmagamat adni,foleg ismeretlen embereknel van ez
2014. szept. 11. 01:25
3/4 anonim válasza:
Ezzel szerintem millió ember van így.. szerintem ahhoz, hogy több önbizalma legyen valakinek ahhoz sok sikerélmény,önértékelés kell..Nyugi ne félj az emberektől nem esznek meg hehe:D Próbálj meg több időt tolteni azzal amiben jó vagy :) Vagy csinálj meg olyanokat amikre azt mondod képtelen vagy.. és ha sikerül egyből másképp fogod látni magad :) és így bátrabb leszel
4/4 anonim válasza:
Szerintem foglalkozz többet magaddal. Gondolj bele, hogy mindenki ugyanolyan ember, mint te. Találj a többiekkel valamilyen közös témát, amiről tudtok beszélgetni. Így sokkal egyszerűbb lesz beilleszkedni mások körébe. Ha meg lányokkal beszélgetsz, akkor (lehet nem egyszerű) de kicsit próbálj több önbizalmat mutatni,mint amennyid van. Ne legyél tapintatlan, csak mutasd meg, hogy milyen laza vagy meg ilyenek.Ha pedig valakivel elrontod, akkor kijavítod a hibádat (mint mindenki más). Hát sok szerencsét az ismerkedéshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!