Ha magányos vagyok, akkor az jó megoldás, hogy bemegyek egyedül 20-ai fesztiválra, és megiszok egy üveg bort, és várom, hogy valaki megszólítson?
köszi, ez most nagy segítség volt! -.-
én nem ismerkedhetek ilyen állapotban, csak elijeszteném az embereket.. muszáj várnom, hogy valaki velem akarjon ismerkedni.
1. Fesztiválokra, rendezvényekre 90%-ban nem egyedül mennek az emberek.
2. Magányos emberek valahogy nem szeretnek más magányos emberekkel barátkozni, a többiek meg társasággal mennek.
3. Senki nem fog csak úgy odamenni egy részeg emberhez :D
4. Még ha nő lennél és jól néznél ki...talán.
5. Alapból egy magányos embernek olyan negatív a kisugárzása, hogy a kutya se fog a közelébe menni.
Hány olyan emberről hallottál, aki csak ült a fenekén, nem csinált semmit és ebből valami haszna származott? Valószínűleg senkiről, vagy kevésről. Ha el akarsz érni valamit, akkor tenned kell érte.
Azt írod, hogy nem vagy olyan állapotban, hogy ismerkedj. Ha valaki esetleg hozzád fog közeledni, akkor már megfelelő állapotban leszel? Főleg piásan?
Neked nem ismerkedned kéne, hanem rendbe kéne tenned a gondolataidat.
Az első válaszoló vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!