Éreztétek már ugy h mindeki boldog körülötted csak te nem vayg az?
Igen, volt egy időszak az életemben amikor én is így gondolkodtam.
De:
1. Honnan tudod, hogy ők tényleg boldogok, és nem csak a külvilág felé mutatják azt amit?
2. Ha tudnál kis dolgoknak is örülni, akkor boldog lennél.
Lehet családban is és párkapcsolatban is valaki boldogtalan, és fordítva is.
Alapvetően társasági ember vagyok, abszolút nem vagyok aszociális. MÉGIS minden napomat pocsékként élem meg, társasági életben immár ténleg nem szivesen veszek részt, mert minden barátomnak már van párja.
Ha pár napot együt töltünk vagy elmegyünk bulizni (nem szép) de mindig arra hajtok hogy leigyam magam hogy ne zavarjon.
Sokszor érzem hogy direk csinálják hogy mindig ketten elvannak mikor hármasban vagyunk.
Múltkor is kinn ülünk, este volt, vártunk két barátnőmet, és (nem hazudok) kb másfél órát hallgattam, és hozzám se szóltak, ami nagyon szarul esett (nézték ott a csillagokat meg bokám...). Még mielőtt mondaná valaki, igen próbáltam ÉN is bekapcsolódni, de simán le lettem rázva (ezekután még kérdik h mi volt a bajom...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!