Miért nem érdeklem a fiúkat?
17 éves vagyok, szépnek mondanak és úgy gondolom nem vagyok egy csúnya lány, és csinos is vagyok, DE még nem volt barátom. Kicsit visszahúzódó vagyok, de feltűnő/kirívó stílusom van. Nem pakolom ki a melleimet és nem öltözöm k***ásan!!!! Mégis csak a nálam sokkal fiatalabb vagy idősebb korosztályt érdeklem.
Ha mégis nyit valaki felém azt általában pár beszélgetés után már nem érdeklem, pedig nem vagyok bunkó vagy lekezelő, azzal sem aki nem jön be.
Az utcán utánam fordulnak, már rám is dudáltak, de ha mégis beszélgetek valakivel, egyszerűen nem érdeklem :(
Mi velem a baj????
A cukiroham alatt az Eccarvús cukirohamot érted? :D
Írj ha akarsz.
Csak kíváncsiságból, kérhetek egy képet (Rólad)? :)
Képet azért nem szeretnék küldeni, mert nem szeretném idegeneknek kiadni az arcom. Ronda nem vagyok, se én se mások nem tartanak annak és már szépségversenyen is vettem részt (ha régebben is), ahol döntős lettem. És azóta jó irányba változtam.
Az arcformám is jó és egyre tisztább a bőröm is (tinédzser kor). És mielőtt felvetül beképzelt sem vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!