Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Fiatalok mit csinálnátok hogy...

Fiatalok mit csinálnátok hogy ha tietek lenni az egész családi ház? Se szülők se senki! Csak ti!

Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 20:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ez egy jó kérdés. Attól függ, hogy hány napig vagyok egyedül. Ha 2, vagy több nap, akkor nekiállnék a szobám kitakarításának, átrendezésének. Ha ezzel elkészültem a maradék szabadidőmet azzal tölteném, hogy egykét új bútort keresték a neten, felírnám őket a jegyzettömbömbe, majd ha ezzel megvagyok utánanéznék, hogy az országon belül hol kapható viszonylag olcsón szfinx macska. Ezt is felírnám. A szüleimet pedig úgy fogadnám, hogy az orruk alá nyomom a jegyzeteim. Körülbelül ezt csinálnám ha több napig egyedül vagyok:) Viszont ha csak egy napig, akkor áthívnám a legjobb barátnőmet, és csajos bulit/pizsipartit tartanék :) Nem vagyok valami átlagos tini, így nem a bulizásra, piálásra és füvezésre gondolok elsőként. Bár őket is meg tudom érteni, én azonban nem vágyom arra ez életre. Bocsi, hogy többet írtam, mint ami a kérdés. :) L/13
2014. aug. 7. 23:00
 12/18 t_GaRami_a ***** válasza:
Nem tudom miért nem jött át, de poén volt, ezért is írtam, hogy szerezzen medencét, mint a project x-ben, meg, hogy legyen kreatív.
2014. aug. 7. 23:16
 13/18 anonim ***** válasza:

Ha mondjuk egy hétre megkapnám a házat akkor áthívnám a bandát dobokkal meg mindennel együtt és kifulladásig csapatnánk, pizzán élnénk és annyi hülyeséget csinálnánk gyakorlások között amennyit csak tudunk :)

De amúgy a bandából egy haveromnak a családja valószínűleg a jövőhét utáni héten nyaralni megy és ő marad otthon egyedül. Szóval valszeg ez lesz csak nem nálunk :D

2014. aug. 7. 23:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Üvöltetném a zenét és végre legyantáznám a lábam, mert 5 percenként rám szoktak ilyenkor nyitni...
2014. aug. 7. 23:50
 15/18 anonim ***** válasza:
Én régen ilyenkor áthívtam a barátnőimet, bent cigiztünk a házban, minden tárva nyitva volt és megittuk apámnak a méreg drága whiskyjét:D Egyik barátnőm belehányt a mosogatóba, a másik meghúzta az orosz vodkát és berúgott, a kutyám meg ugatta őket:D Régi szép idők:)
2014. aug. 9. 22:15
 16/18 anonim ***** válasza:
Üvölttetném a zenét, és egész nap a Diablo 3 előtt ülnék, összemorzsáznám a billentyűzetet a kajával. kb ennyi jut eszembe, de úgyis jönne még ötlet :D
2014. aug. 10. 13:31
 17/18 anonim ***** válasza:
Fülhallgató nélkül néznék videókat egész nap, kameráznék, a szobámban ennék, maszturbálnék.
2014. aug. 15. 06:25
 18/18 anonim válasza:
9 es!! Te vagy a király!.:D
2014. aug. 15. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!