Fiatalok mit csinálnátok hogy ha tietek lenni az egész családi ház? Se szülők se senki! Csak ti!
Figyelt kérdés
2014. aug. 7. 20:36
1/18 anonim válasza:
Én mindent amit eddig nem tudtam megtenni!Csajokkal telefonálni,szexkamozni,100-as hangerőn zenét hallgatni,függöny nélkül zuhanyozni,egész nap álló dákesszel járkálni. :D Soroljam még? :DDD
2/18 anonim válasza:
Most kajak egy dolog se jut eszembe, de jönne magától.
3/18 anonim válasza:
áthívnék egy csajt és egész éjjel döngetném.
4/18 t_GaRami_a válasza:
Legyél kreatív! Hívjad a spanokat, a csajokat, pia, cigi, esetleg fű, hangos zene, egy medence, stb. mint a project x-ben.
5/18 anonim válasza:
Kitakarítanék és kicsit átrendezném.
6/18 anonim válasza:
Szétfüstölném a házat.
Amúgy semmi extrát ezen kívül. Áthívnám pár barátnőmet, hogy ne legyek egyedül. De házibulit biztos nem csinálnék, nem szeretném veszélyeztetni a kutyáim és macskáim fizikai és pszichikai egészségét.
7/18 A kérdező kommentje:
A 3-on jót nevettem! :DD
2014. aug. 7. 20:53
8/18 anonim válasza:
De gáz már, hogy néhány fogyatékos egyből jön a bulival a piával meg a fűvel... Igazi suttyók, prosztók... Amúgy ugyanazt mint most annyi különbséggel, hogy mindent hangfalon és nem fülessel. Jah meg végre teljes erőből üthetném meg rúghatnám a bokszzsákot ameddig akarom.
10/18 anonim válasza:
Beindulna a zenegyár. Az is lehet, hogy nekiállnék végre énekelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!