Van itt olyan, aki 25, vagy annál idősebb korban talált barátokat?
Szia!
Igaz én még csak 22 vagyok de én is hasonló helyzetben vagyok kicsit mint te.
Vannak barátnőim ritkán érnek rá mert vagy dolgoznak vagy a barátjukkal vannak.
Tudom én is magamról, hogy csak ötöd, hatod barátnő vagyok pedig jó lenne elsőnek lenni.
Munkahelyen vagy elmész olyan helyre ahol a hobbidnak megfelelő emberek vannak ott tudsz barátkozni :)
Remélem találsz barátnőket magadnak! Sok sikert!
22/L
Szia!
Nekem 30 alatt sok barátom volt,ezek inkább felszínes,nem komoly barátságok voltak,nagyjából néhány évente lecserelodtek.30 fölött sikerült szereznem néhányat,amik talán tartósabbak lesznek,ebből eggyel tartom napi szinten a kapcsolatot,azt is inkább telefonon.Vannak akikkel túrázni,bográcsozni járunk össze,de néha hetek is eltelhetnek,hogy nem beszélünk,de számíthatunk egymás segítségére.Igaz mindenki házas vagy párkapcsolatban él.
Nálam úgy volt,hogy mindig az adott életszakaszban,kolesz,bulizás,hozták a barátokat,de ezek a távolság vagy közös programok nélkül megszakadtak.A mostani,akivel a legszorosabb ,őt munkahelyről ismerem.
Szóval szerintem bármilyen életkorban találhatsz barátot,de munka,család mellett,már ritka,hogy olyan sok legyen a közös program,mint mondjuk tizen-huszonévesen.
Persze biztos van akinél máshogy alakult.Bocs,néhol lemaradt az ékezet,telefonról nem mindig megy:)
De legalább elmondhatod magadról, hogy nyitott vagy és bárkivel elbeszélgetsz. Azért ez is valami, nekem például ez sem megy. :D Igazából talán össz-vissz 2-3 barátot sikerült szereznem az elmúlt 22 évben, ezeket is még a középiskolában. Bár mára ezek is valamelyest elhalványodtak, évente párszor, ha összefutunk. Ez a barátkozás dolog valahogy sosem ment. Mindig úgy voltam vele, hogy váltáskor (új iskola,egyetem,munkahely), hogy na majd most, most szerzek barátokat és milyen jó is lesz. Álom, álom édes álom. :D Mindig megrekedtem az oda sem merek menni és szólni hozzájuk szinten. Így most már a munkahelyen is kb. a csendes nyomi szerepben sikerült elhelyezkednem és a kommunikáció másokkal leszűkül a munkahelyi dolgokra. Innen meg már nehéz változtatni, legalábbis nem tudom, hogy kezdhetnék hozzá. :)
Szóval akár tanácsot is elfogadnék, hogy hogyan tudsz tök nyitottan odamenni emberekhez és beszélgetni velük. Mindenesetre láthatod, hogy nem csak neked vannak ilyen jellegű gondjaid.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!