Mit tegyek? Kérlek olvasd el a történetem, bármilyen tanácsot elfogadok.
Próbálj kapcsolatba lépni valamilyen LMBT közösséggel, ők biztosan segítenek bármiben, és tuti jobban érzed majd magad hasonszőrűek társaságában.
Mondjuk én full hetero vagyok, de ezt tenném a helyedben.
Miért ne lehetne normális életed? Nincsen semmi baj.. Van olyan jó barátom, aki hasonló cipőben jár. Ő nem csinált gondot belőle, elmondta annak, akinél fontosnak tartotta, és ők emiatt el is fogadták. Boldog, ismerkedik, és éli az életét.
Te most megijedtél magadtól, az érzéseidtől, és ezt megértem.. Mivel nincsen semmilyen tapasztalatod, ez is félelemmel tölt el. De ha elfojtod magadban, sosem lehetsz boldog. Nem tagadhatod meg magad. Rengeteg olyan ember van, aki olyan, mint Te, és még csak nem is gondolnád róluk.. Próbáld meg az internetes társkeresést. Én heteroként kerültem fel ilyen helyekre, viszont sok olyan emberrel beszélgettem nyíltan, akik a valóságban féltek kimutatni az identitásukat, ott viszont nyílt lapokkal játszhattak ítéletek nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!