Mit tennétek ha már csak fél évetek lenne hátra az életből?
Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 06:33
21/24 anonim válasza:
Ja értem akkor nehéz lenne. Se testvér se nagyszülők? Se feleség se gyerek? És te szeretnéd, hogy halálod után kiássanak csak úgy csupa rosszindulatból? pl. azért amit tettél előtte?
22/24 anonim válasza:
Semmi család. Csak barátok, munkatársak.
Az engem hidegen hagy, hogy a halálom után mi történik a maradványaimmal. Akkor már teljesen mindegy. :)
23/24 anonim válasza:
Hát igen, de általában meg kell jeölni egy kezest a hitel miatt. Bár ez csak nagyobb hitelnél van, ha van egyáltlaán. Eddig nem igazán találok fogást rajtad szóval ne derüljön ki, hogy fél éved van hátra és ne tőlem kérj pénzt(remélem nem ismerlek :D ) és akkor nem kell ezen gondolkodnom. :D Te jelen állás szerint(nálam) jól betennél a mai rendszernek, hogy nem tudnák behajtani rajtad. :D De én azért a barátaidnál próbálkoznék és megkeserítenám az életüket csak, hogy ne emlékezzenek vissza jól rád. :D Ilyen köcsög lennék ha sok pénzel tartoznál nekem. :D
24/24 anonim válasza:
Reménykedek benne, hogy több mint fél évem van hátra. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!