Az összes pénzem elverném prostikra és kábítószerre
2014. júl. 22. 15:51
12/24 anonim válasza:
Nagyrészt úgy élnék mint eddig. Annyi különbséggel, hogy boldog lennék, hogy végre megdöglök. És persze én is egy vagyont költenék örömlányokra.
2014. júl. 22. 19:30
13/24 anonim válasza:
Hú, akkor minden nap ünnepelnék, h hamarosan vége lesz ennek a szenvedésnek!
2014. júl. 22. 21:04
14/24 LeftBehind válasza:
Most nem értem ezen mit pontoztatok le. Nem azt mondom hogy a kérdezőnek is ezt kéne csinálnia, csak válaszoltam a kérdésre. Sose kellettem senkinek szóval elintézném hogy legalább ne szüzen haljak meg + mindig szerettem utazni, pénzem viszont nincs rá úgyhogy maradnak a drogok (azok legalább fejben elintézik).
2014. júl. 22. 23:08
15/24 A kérdező kommentje:
Bocs, én nyomtam félre :)
2014. júl. 23. 04:02
16/24 anonim válasza:
kékre tetováltatnám magam és pucéran mászkálnék az utcán.
2014. júl. 23. 17:08
17/24 anonim válasza:
Ugyanazt, mint mostanában, csak napról-napra élek.
2014. júl. 23. 20:52
18/24 anonim válasza:
Nem járnék be az iskolába, hanem minden nap aludnék, ameddig csak akarok és megpróbálnék eljutni azokra a helyekre, ahová mindig is el akartam jutni. Ezen kívül elbúcsúznék azoktól, akiket szeretek. És jó lenne, ha a szüleim megengednék, hogy legalább az uolsó pár hónapomra kapjak egy kiscicát. Mindig is akartam egy macskát. Valamint megpróbálnék bocsánatot kérni a volt barátomtól és elmondani neki, hogy még mindig szeretem.
2014. aug. 2. 12:04
19/24 anonim válasza:
6/18, 8:52. A hitellel szépen megkárosítanád a szeretteid életét, akik nem úgy gondolnának rád ahogyan illő lenne hanem úgy, aki anyagi gondokba taszítottam őket még a halála előtti fél évben is. Szerinted a bankok nem követelnék a hitelt? De naív vagy. Vagy a magán ember sem hajtaná be a szüleiden? Ha nekem lógnál egy kicsit nagyobb összeggel pár hét elteltével mennék anyádékhoz behajtani már elnézést, de jogosan.
Látom ide tévedtek a fiatalok is, akik kur.áznának meg drogoznának. Mndjuk én is kipróbálnám, egyszer, de utána a többi időt a családommal tölteném, na meg persze egy kicsit habzsolnám az élvezeteket(ugye az eredendő bűn, hogy magára is gondol az ember ilyen helyzetben). Utazgatás stb. :D 21/f
2014. aug. 2. 12:27
20/24 anonim válasza:
A halott szüleimen aztán behajthatják. A legközelebbi rokonom az unokabátyám, aki egy másik kontinensen él.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!