Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit tennétek ha már csak fél...

Mit tennétek ha már csak fél évetek lenne hátra az életből?

Figyelt kérdés
2014. júl. 21. 06:33
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Rendezném a kapcsolatomat azzal, akivel elrontottam, majd utána várnám a megváltást...
2014. júl. 21. 07:06
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg megnyugodnék, hogy nem kell már a jövőn stresszelni.

Most úgy gondolom, hogy élném tovább az életem ugyanúgy, ahogy eddig. Nekem nem lenne bátorságom őszinte beszélgetésekre.

Azt nem tudom, hogy meghalni elvonulnék-e vagy inkább a szeretteim körében lennék.

2014. júl. 21. 07:14
 3/24 anonim ***** válasza:
100%

eloszor is elgondolkodnek,hogy a felev felev-e nem pedig csak két honap vagy egy év is. Utana vegigvennem az eletem, hogy mi az amit maskepp csinalnek mai fejjel es ki az akivel valamit nagyon maskepp csinaltam volna (nem vesztem volna ossze vele vagy nem bantottam volna meg). Akiknek fontosnak ereznem megirnam ezt (irasban papiron) es elkuldenem, de nem varnek valaszt es nem akarnek rola beszelni.

Aztan vegigvennem. hogy mi az amirol almodoztam, hogy majd egyszer belefogok, elkezdem, elutazok...es belevagnek, hogy ne ugy haljak meg, hogy itt volt ra egy elet, de en elszalasztottam a lehetosegeim a sajat majd holnap raerunk felfogasommal. Es plusz akiket szeretek azoknak ezt szavakkal is probalnam minnel tobbszor elmondani, hogy tudjak.

2014. júl. 21. 07:31
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Mindent ugy csinalnek ahogy egyebkent, mert azt szeretnem ha a csaladom nem felne attol hogy meg fogok halni. Nem is kellene nekik tudniuk rola. Azert a hatterben igyekeznem elrendezni hogy nelkulem is boldoguljanak. Es igyekeznek olyan sok idot veluk tolteni amennyi csak lehetseges.
2014. júl. 21. 08:08
 5/24 anonim ***** válasza:
100%

Azokkal lenné,akiket szeretek,minél több embert vidámmá,boldoggá tennék!:)

Közben pedig én lennék boldog,mert őszinte tudnék lenni a világgal,és magammal is,ha csak fél évre.:)

2014. júl. 21. 08:37
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Rendezném a kapcsolataim, mindent elmondanék a számomra fontos embereknek, amit szeretnék, majd a mának élnék. Szórnám a megtakarított pénzem, ha elfogy, hitelt vennék fel, kölcsönkérnék, behajtani úgyse tudják, se rajtam, se a rokonaimon.
2014. júl. 21. 08:52
 7/24 A kérdező kommentje:

Valamit találtak a tüdőmön, még nem lehet tudni mit...

De ha komoly szerintem nem mondom el senkinek, nem akarok fájdalmat okozni senkinek. Azt mondta a volt barátnőm (ha lehetett annak nevezni...) hogy mellettem lenne ha bajban lennék de szerintem nem fogom beváltani az igéretét, nem akarom tönkre tenni senki életét vagy terhére lenni valakinek.

2014. júl. 21. 09:24
 8/24 anonim ***** válasza:
100%
Én is gondolkoztam korábban, hogy elmondjam-e, de arra jutttam, hogy ha mondjuk az én szerelmem lenne halálos beteg, akkor szeretnék tudni róla. Szóval szerintem mondd el nyugodtan a szeretteidnek, nekik is jobba, ha fel tudnak rá készülni és úgy élhetik le a hátralévő idődet, hogy kihasználják maximálisan.
2014. júl. 21. 09:43
 9/24 anonim ***** válasza:
100%

"Valamit találtak a tüdőmön, még nem lehet tudni mit... "

Nekem is találtak valamit a tüdőmön minden évben, egyszer gyulladás volt, egyszer pedig egy főeret néztek el. Szóval azért még ne temesd magad.

2014. júl. 21. 10:00
 10/24 anonim ***** válasza:
Nekem is találtak régebben 'valamit' a tüdőmön, még a Korányiba is elmentem. Kiderült, hogy valami meszesedés, ami a gyerekkori tüdőgyulladások eredménye.
2014. júl. 21. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!