Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Az őrület mennyire őrjítő?

Az őrület mennyire őrjítő?

Figyelt kérdés
Szerintem eléggé...
2014. júl. 18. 02:07
 1/10 anonim válasza:
Őrülten.
2014. júl. 18. 04:56
 2/10 anonim ***** válasza:
Ahogy telnek az évek, úgy egyre őrjítőbb.
2014. júl. 18. 05:37
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Olyan helyen dolgozom, ahol ilyenek emberekkel foglalkozunk: hát mi is, dolgozók is kezdünk becsavarodni...
2014. júl. 18. 06:16
 4/10 anonim ***** válasza:
30%
Az idióta a saját hülyeségébe őrül bele.
2014. júl. 18. 07:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Gyere őrült szükségem van rád
2014. júl. 18. 07:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Úgy értem, saját magára nézve.
2014. júl. 18. 13:10
 7/10 anonim ***** válasza:

Ha bemagyarázzák nekik, hogy gyógyítatlanok, sőt romlani fog az állapotuk akkor nagyon. - amúgy egész szép rehabilitációkat láttam.

Tehát helyzete válogatja, meg (")idegrendszere(") és lelkülete.

Magam részt vettem segítő programokban, enyhébb okokból megjártam a pszichiátriát. De terápiás munkában is vettem részt.

Akiről lemondanak vagy ő maga adja fel az őrjítő. - amúgy megfelelő empátiával és teherbírással, jó közegben nem őrjítő. Például a Thalassa Házban.

Skizofrénekkel is szociális munkásként segítő helyeken is lehet emberi kapcsolatot kialakítani, és akkor nem az.

A régi határ szabályok lebontása, emberséges bánásmódhoz és jó eredményekhez vezet, mind a két oldalon.

2014. júl. 19. 03:50
 8/10 anonim ***** válasza:
Félkarúak közt nem leszel félkarú.
2014. júl. 19. 03:53
 9/10 anonim ***** válasza:
Érzelmileg sérült ultra monogám és nagyon értelmes (ELTE egyetemi szemeszter elsőségek), de ezen sérülésen már lényegében túl lévő, szertett teljes férfi, aki a nők szexbálványa, jóbarátomnak sokad rangú kérdés a külső, a pénz meg szerelem mellett nagyon nem számít neki, pedig mint sok magyar ő is hitel válságos. - de arra is értelmes és elkötelezettsége miatt, működő és kivitelezhető kipróbált módszere van. Most szálódában dolgozik, de volt kisvállalkozó. A kisvállalkozók egyszer fent-egyszer lent élete jól megtanította talpra állni magát.
2014. júl. 19. 09:18
 10/10 anonim ***** válasza:
# 9/9 félre ment, most ébredtem. Sorry!
2014. júl. 19. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!