Mostanában sokat érzem magam magányosnak holott itthon vagyok 2gyerkőccel.Párom nem itthon dolgozik,4naponta jár haza mégis a gyerekek mellett is magányosnak,depressziósnak érzem magam.Meg van mindenem,párom,gyerekek,lakás mégis valami miatt nem érzem magam boldognak.Kedvetlen vagyok,ingerült semmihez nincs kedvem.Sokat sírok...
2014. júl. 17. 16:04
1/4 anonim válasza:
Vagy a párodtól nem kapod meg a leli hátteret vagy mivel nem dolgozol(?)hiányzik a önmegvalósitás vagy nem vagy szerető emberekkel körülvéve...sok oka lehet...Vagy fiziológiailag ingadozik a hormonháztartásod,előfordulhat pajzsmirigy alul vagy túl tengéskor a hangualtingadozás vagy amikor csökken az ingerületátvivő anyagok mennyisége.
A helyedben elmennék az általános orvoshoz és pszichológushoz is.Ha saját magad sem tudod az okát akkor valakinek meg kell állapitania.Saját magától nem fog helyrejönni.
2014. júl. 17. 16:21
2/4 anonim válasza:
Ahhoz, hogy az ember boldog lehessen, három dologra van szüksége. Először is szeretetre és szerelemre, aztán alkotó, kreatív, teremtő tevékenységekre és szabadságra.
Nos, hiányzik ezekből valami?
Szerintem szinte minden.
2014. júl. 17. 17:16
3/4 anonim válasza:
Szia! Nagyon fontos a család és az egészséges párkapcsolat! Sajnos, a mai világban - főleg ha gyerkőcök is vannak - a család elszakad egymástól. Jelen esetben az apa. Nyilván próbálkoztatok már azzal, hogy másik munkát keressen, de szerintem érdemes tovább próbálni, hátha egyszer akad valami a közelben. Az is megoldás lehet - bár ez is a család rovására mehet - hogy a gyerekeket bölcsibe adni és te is keress valami állást. AZtán hátha lenne olyan állás a párodnak is, ami bár közelebb van, de kevesebbet fizet, így a kettőtök fizetése már lenne annyi, amennyit most kereshet a férjed. Így többet lehetnétek együtt, az is sokat számít, ha együtt fekszetek le este. Ha ez nem kivitelezhető, gondolkozzatok el azon, hogy ti mennétek közelebb a párod munkahelyéhez. Nem tudom hánykilométerre dolgozik, de a munkaügyi 100 km felett már ad havi 100.000-ret lakhatásra, így ti is odaköltözhetnétek. Ha ez sem jó, végső módon keress magadnak egy hobbit. Pl. amiből pénzt is lehet csinálni. Ha van kézügyességed, akkor fess, vagy szobrászkodj, a "műveidet" el is lehet adni pl. interneten. Vagy próbálkozz könyvírással, meseírással. Számos kiadó keres felfedezetlen tehetségeket. Ilyesmiken gondolkozz szerintem.
2014. júl. 18. 22:14
4/4 anonim válasza:
Távkapcsolat alapja a félóra napi SkyPE a pároddal.
Magány ellen társaság. Gyerek közösségek, ha csak azt tudod összehozni, az is nagyon jó tudd lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!