Kit válasszak? Adjatok tanácsot légyszi! (Többi lent) 14/L
Van egy srác, akinek tetszem és nagyon sokat beszélünk, de nem túl helyes és eddig csak barátként tekintettem rá.
Van egy másik fiú (osztálytársam)aki már régóta tetszik, de eddig nem beszélgettünk, csak mostanában váltunk néhány szót. De nem tudom h bejövök-e neki.
Mit csináljak? Várjak rá, vagy kezdjek randizni az elsővel?
Még nem volt barátom, és bizonytalan vagyok.
Hát ha akivel sokat beszélsz az rendes, de a másik srác bunkó akkor inkább az elsőt.Ha mindkettő rendes akkor talán a másodikat.De mivel esélyes hogy újak vagytok egymásnak nem fog sokáig tartani.Az elsővel már régóta jóban vagy,tehát ő tud rólad pár dolgot, és jobban mehet az egész.
Szerintem az első
Én nem akarok bunkó lenni, de ha az a fiú akire csak barátként tekintesz és nem érzel iránta mást nagyon, akkor vele miért jönnél össze? A barátod, rendben. De szerintem nem szabad elszúrni így egy jó barátságot... Bár biztosabb, de akkor se. Mert ezzel a srácnak is ártasz, ha más tetszik neked, és úgy jössz össze vele a "hátha", meg "ő biztosan kedvel" reményében. Még akkor is ha nem volt barátod.
Ha nem érzel iránta mást mint barátságot, akkor ne biztasd. Főleg ha más tetszik. Ha viszont érzel iránta valamit és többet mint az osztálytársad iránt, akkor rendben. De amúgy nem.
Másik tanács: Házi nyúlra nem lövünk. :)
13/L
Külsőre jobban tetszik a második, és azt is tudom róla, hogy egy nagyon rendes, jófej srác, de közelebbről nem ismerem. Mindig zavarba jövök ha beszélünk.
Az elsővel nem annyira régóta vagyunk barátok. Ő egyből járni akart, de én elleneztem. Azóta elég jó barátok lettünk, de tudom h ő többet érez. És talán én is kezdek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!