Tanácsot szeretnék kérni. Milyen autót válasszak ami kis fogyasztású és a javíttatása sem a legdrágább? Max 500 000 ft. -ig keresgélek. Persze tudom, h ennyi pénzért nem várhatok csodát, de mégis kellene egy kis segítség!
Upsz..az pont kimaradt az irományomból,hogy az egyetlen amit semmi képpen nem vennék az a swift. Azaz egyetlen autó ami egyáltalán nem tetszik.Persze tudom,h nem a külső a legfontosabb de azért egy kicsit jó volna ha tetszene is. :D
Amúgy Én rövidebb távokat teszek meg .. munkahelyemig oda vissza 30 km ezen túl pedig városon belül használnám leginkább. Egymagam vagyok 2 kisfiúval,úgyhogy sztem nem kell nagy autó..nem is szeretnék..
Nem az mondom hogy ezt vedd meg, csak példának linkeltem be hogy én valami hasonlót vennék a helyedben. Japán diesel motor van benne, elég megbízhatónak tartják, és városban literekkel kevesebbet eszik mit a benzines.
Ha nincs benned a verseny szellem akkor a citrun saxo 1.5 D (szívódízel is jó lehet számodra).Szinte alig van benne valami ami elromolhat igaz gyorsulási versenyt nem nyernél vele de elvisz A-ból B-be és takarékosan,az alkatrészek kb annyiba vannak hozzá mint egy régi fajta swifthez!
fogyasztási adatok
és egy pár saxo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!