Elegem van az egész életből, semmihez nincs kedvem, bár ne születtem volna meg -. -"", miért van ez Velem? Meg akarom ölni magam!
Figyelt kérdés
2014. júl. 16. 20:12
11/16 anonim válasza:
Igen,kissé túlreagálod a dolgot...de azért azt elmondom,hogy sok tini átesik ezen.De nem jó depizni,túl kell lépni rajta,pozitívan hozzáállni a dolgokhoz.Vagy esetleg megbeszélni a dolgot azokkal,akik sérelmet okoztak...
De lazíts,ne szívd ennyire mellre a dolgokat!
12/16 mi a fene válasza:
Ne bántsuk, mindenkinek van ilyen időszaka, ez is egy betegség lehet.gondold át mennyi jó történt már veled, mit szeretnél még elérni, segit-e a családod, ha nem gondold át kitől kérhetsz segítséget. Olvassál, sportoljál, vagy egyszerűen rendezd át a szobádat, keress olyan embert akinek segíteni tudsz,hidd el minden megoldódik, fel a fejjel !
13/16 anonim válasza:
Nézd meg ezt a filemt http://www.youtube.com/watch?v=NGbnHjBC5dw, ez fog segíteni.
14/16 anonim válasza:
Menj ki fuss egy nagyobb kört aztán gyere vissza és írd meg hogy érzed magad. Segíteni fog a futás jó eséllyel...
15/16 anonim válasza:
Irány a gyermek- és ifjúsági pszichiátriai szakrendelés. Bemégy, mondod, hogy olyan rosszul vagy, hogy öngyilkod gondolataid vannak. Nem fognak kinevetni vagy elküldeni, leültetnek, kivárod a sorod az orvoshoz.
Ha nem múlik el ez a mások által "tinihisztinek" nevezett állapot, ha nincs kezelve, felnőtt éveidre is tart majd, aztán egész életedben hajlamos leszel visszaesni.
Kezelni kell, kérlek, fordulj segítségért!
16/16 anonim válasza:
de utálom ezt a 1t eves vagyok, hisztizek és sajnaltatom magamat, mert hu de sz%r nekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!