Miért nem Japánba születtem én állat pasi! 160cm-el a kutyának sem kellekk! Miért születtem, miért kell az egész életemnek egy kudarcról szólnia?
Figyelt kérdés
Japánban biztosan alacsony lányoknak ez bejönnék! De itt nem!!!2014. márc. 8. 12:26
1/16 anonim válasza:
japánban is alacsony lennél. menj vietnámba
2/16 anonim válasza:
A hozzáállásod a kudarc, ezáltal te is az vagy és az életedet is azzá teszed. Juhéjjj jól csinálod, sok sikert
3/16 anonim válasza:
A Japán államnak van egy ösztöndíja, amivel ki lehet jutni egyetemi képzésre, hajrá.
Egyébként nem a magasság a lényeg. A mostani pasim is ilyen magas, és volt jónéhány barátnője előttem. Szóval egyáltalán nem ezen múlik.
4/16 anonim válasza:
Ne hidd, hogy a magasságod miatt vagy ilyen helyzetben. Megértem persze, mert ez szülhet egy gátlásosságot benned az ismerkedésben is, és ezt megérzik. Valamivel tudatposítanod kéne, hogy ez egyáltalán nem baj. Fejleszd a személyiségedet, légy nagyon megnyerő és humoros. Hidd el, sokkal többet számít az értelmesebb nőnek a személyiséged, mint a magasságod. Na meg kis ember nagy bottal jár (nem mintha számítana amúgy) :D
5/16 anonim válasza:
Nézd meg a Charlie és a Csokigyárt.. ott van, a kis 10centis srácot beteszik a nyújtógépbe azt lesz 3méter! Ajánlom figyelmedbe.
6/16 anonim válasza:
Mosquito-nak igaza van!
Ezt fogadd meg és nem lesz nagy gondod!
7/16 anonim válasza:
a cuki pici lányok meg azárt sirnak, mert a srácok felhőkarcolók hozzájuk képest...
ugyan már...
ez nem a magasságodon múlik.
8/16 anonim válasza:
Igen, igen, én is ezt kérdem, Miért nem japánban születtem??? Japán teli van cuki pasikkal :(
9/16 anonim válasza:
Vannak itt is alacsony lányok.:) Csak találsz magadnak egyet.
10/16 anonim válasza:
Éljen, meghallgathattuk a napi önsajnáltatós posztunkat is. :) Már annyiszor leírtam ehhez hasonló kérdésekhez, hogy nem ezen múlik, hogy már kedvem sincsen magyarázkodni. Igen, azért nem kellesz a nőknek mert alacsony vagy, véletlneül sem mert már 10 méterről látszik rajtad, hogy egy megkeseredett, önsajnáltatós szánalomcsomag kisfiú vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!