A horvát tengerparton nyáron milyen állat hangját lehet hallani egész napközben?
Figyelt kérdés
Valami állathang, egész napközben szól a horvát tengerparton, nagyjából egyenletes ritmusban, és elég hangosan néha, az milyen állat?
Aki volt ott már gondolom tudja miről beszélek.
2012. okt. 20. 23:54
3/7 anonim válasza:
az a kaboca, neha eleg idegesito tud lenni, de ha megszokja az ember akkor mar az a fura ha csond lesz :)
Spanyolorszag nemely reszen is allandoan ez van junius-juliusban
4/7 anonim válasza:
Én voltam ott nyáron néhány éve, de nem hallottam semmilyen állat hangját.
5/7 anonim válasza:
Ha erős hangú zizegést hallasz, és a fákról jön, az nem más, mint az énekes kabóca. Ha nagyon melegek az éjszakák, akkor egész éjszaka nyomatják, sokszorkórusban.
Szeretem őket hallgatni!
6/7 anonim válasza:
Igen, valóban a kabóca.
És nem csak a horvát tengerparton lehet őket hallani, én Görögországban és Olaszországban is hallottam, ahogy ciripelnek, főleg a tengerpart melletti fenyőfákon.
7/7 anonim válasza:
kabóca, és tényleg furcsa amikor elhallgatnak :) Tavaly nyáron megfigyeltük és délután mindig pontban ugyanakkor csönd lett :D De lehet, hogy csak véletlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!