Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Milyen az hogyha valakinek...

Milyen az hogyha valakinek úgymond "élete" van? Hogyan legyen életem? 18F

Figyelt kérdés

A probléma az hogy nincs életem, nincsenek olyan barátaim akikkel napi szinten találkoznék. Nem akarok diszkóba és kocsmába/klubokba járni. Kizárt hogy valaha is szórakozni menjek. Nem szeretem a számítógépes játékokat. Nem szeretek szórakozni és bulizni. Kerülöm a drogokat és a túlzott alkoholfogyasztást. Nem szeretek énekelni és táncolni. Komolyzenét hallgatok. Esetleg maximum heroikus vagy filmzenét. Hiányzik egy baráti társaság,egy közösség és egy szerelmes kapcsolat az életemből. 18 éves vagyok, magántanuló már 2 éve. Dolgozok iskola mellett a vállalkozásunkban hogy egy év múlva megtudjam venni a saját kocsimat. Sportolok és tanulok. Fejlesztem a testemet. Lexikálisan is képzem a tudásomat. Folyamatosan fejlesztem magamat. Vannak céljaim és ambícióm. Sokat szoktam sétálni az erdőben. Szép környék ahol lakok. Szeretem a természetet és az állatokat. Szeretem a jó levegőt. Nagyon vallásos vagyok és tartom magamat az értékrendemhez és az erkölcseimhez. Számomra nagyon fontos a hit és a becsület. Közvetlen és optimista beállítottságú ember vagyok. Szeretek emberekkel beszélgetni és szívesen ismerkedek. Sokat szoktam filozofálni. Sok időt töltök az elmémben. Sok dolog érdekel például: Teológia,tudományok,pszichológia,szoftvertervezés,stb... Szeretem a szüleimet, és mindent megad nekem a családom. De mégis nagyon boldogtalan ember vagyok. Bár ezt senki nem gondolná rólam mert mindig mosolygok és optimistán állok hozzá a dolgokhoz.

Alaposan, és átgondoltan kitöltöttem egy személyiségtesztet: 2x egymás után az "INTJ" személyiségtípus jött ki. [link]

Kíváncsi vagyok hogy ti hogyan definiáljátok azt hogy valakinek élete van. Várom a válaszokat, amikből esetleg tanulhatnék! :)

2014. júl. 14. 00:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nincs életed... nos ez elég fura meghatározás így. Attól még, hogy nincsenek barátaid, vagy nincs egy kapcsolatod, attól még van életed. Annak az embernek lenne joga ezt mondani, akivel senki se törődik. Akinek a létezése senkinek se számít az egész világon, aki napjait céltalanul tengeti. De, mint már te is leírtad neked vannak szüleid, jó kapcsolatot ápolsz velük.

És amit te átélsz az nem is afféle szenvedés, mint amiket a lelkileg meggyötört emberek érezni szoktak... inkább kissé magadba fordultnak tűnsz. És ezt ne vedd sértésnek, mert nem annak szántam. De valóban jót tenne neked ha kimozdulnál emberek közé és szereznél pár barátot. Ugyanis így tényleg a magányba betegszel bele.

Nem baj az, ha nem olyan vagy, mint a korosztályod többsége, keress olyan embereket, akik hasonlóak, mint te vagy. ;)

És tapasztalatból mondom az se jó, ha egyfolytában el vagy mélyedve a gondolataidba. Nos, nem tudom, hogy még mit kéne írnom. Ha esetleg akarsz erről beszélgetni, akkor küldj egy üzit privátba.

2014. júl. 15. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!