Olyan létezhet, hogy valakinek úgymond bennragad a fejében a marihuana? Több lent
Figyelt kérdés
második napja érzem magamban elég intenziven :S
pedig keveset szivtam el belőle.És most is egyre erősül.Lehet a fáradtság miatt is?
2010. jún. 30. 20:13
1/11 anonim válasza:
Érdekesen fogalmaztad meg a kérdést.:D De amúgy igen. Szerintem ne csinálj ilyet, mert lehet hallani olyan esetekről is, hogy füvezik valaki és hetekig baja lesz tőle esetleg kórházba kerül olyan súlyos állapota lesz. Persze, akik füveznek ezt nem szeretnék elhinni és azt mondják ugyan ilyen úgyse lesz..pedig velük is megeshet.
2/11 Funktasztikus válasza:
1 hónapig leszz THC a véredben...
3/11 anonim válasza:
Főleg gyerekeknél fordul elő, állítólag voltak akik teljesen bekattantak tőle (olvastam én is szóval nem biztos) de azt írták, hogy főleg fejlődésben lévő fiatalokra veszélyes. (valami biológiai oka van, de sajnos elfelejtettem, nem tudom pontosan leírni)
4/11 A kérdező kommentje:
de most akkor én mit csináljak? :S
aludjak el és nézzem meg, utánna el-e múlik?
Most éjjel max. 3órát aludtam :S ezekszerint nem volt elég az
De amikor utoljára ez volt, akkor mégdurvább volt, aludtam egész éjjel mondjuk, reggelre semmi bajom nem lett :S
most meg áá
2010. jún. 30. 20:30
5/11 anonim válasza:
Szerintem többször ne füvezz ha ilyen rosszul érzed tőle magad pláne, de nem vagyok egy szakértő, biztosan aludj és igyál sok vizet (az másnaposságnál is beválik)
6/11 A kérdező kommentje:
azt fogok :S
és soha többé ilyet
ezt sem akartam :S csak valami miatt "kellett" de nem hittem volna, hogy érezni fogom ezt a keveset is ennyire
2010. jún. 30. 20:38
7/11 A kérdező kommentje:
az oké, hogy a THC a véremben lesz. De attól még nem érzem, ha már elmúlik a hatása
2010. jún. 30. 20:41
8/11 anonim válasza:
Általában az ilyen "valami miatt kellett" jellegű drogozásból lesznek a rossz élmények. A drog NEM pótszer, kifejezetten nem alkalmas a rossz hangulat, vagy a problémák leküzdésére a legtöbb esetben!
9/11 anonim válasza:
Remélem már elmúlt, mindenesetre aludj sokat. 10-12 órát, igyál sok folyadékot. Citromlé-sör jól átmos. És ami a legfontosabb NE parázz rajta. Remélem segítettem
10/11 anonim válasza:
Igen, némi alkohol tud segíteni. Utóhatásokból engem is volt, hogy kihozott.
De elsősorban ezt neked kell agyban helyretenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!