Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Annyira megszoktam a magányt,...

Annyira megszoktam a magányt, hogy nem tűrök meg másokat magam körül?

Figyelt kérdés

egyedül vagyok, ha vendégeim vannak az első néhány nap nagyon jó, viszont egy idő után irritál és idegesít, hogy nem lehetek egyedül (ami furcsa mert sokat vagyok magányos)

kapcsolatot sem tudom elképzelni, hogy legyen valakim mert csak a puszta lét is olyan érzés mintha valami nagyon lekötne..

pedig nem szeretek egyedülálló lenni. Tele van ellentmondásokkal amit leírtam, pedig tényleg így érzek.

Más is volt\van így? elmúlt? vagy van valami megoldás erre?

2014. júl. 7. 21:37
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Csatlakozom a klubbhoz:) Belölem is elötör,hogy jó lenne valakivel összejönni.Ám pár óra vagy nap után ráeszmélek, minek?Éltem együtt növel akinek volt gyereke.Jó volt napi pár óra,aztán már nyügnek éreztem az egészet.Azt hiszem én is alkalmatlan vagyok szülönek.Bár mindig azt hallottam, hogy jó apa lennék, ugyan is a gyerekek valahogy mindig megtalálnak:)
2014. júl. 8. 15:59
 12/26 anonim ***** válasza:
Üdv a klubba én is ilyen vagyok de ezeken lehet változtatni valahogy ? vagy hasonló típusokat kel keresni mint mi magunk vagyunk ?
2014. júl. 8. 17:33
 13/26 A kérdező kommentje:
nem tudom, azt hittem én vagyok egyedül ilyen a világon erre kiderül mennyien vagyunk még :D
2014. júl. 8. 18:00
 14/26 anonim ***** válasza:

Én a nagyvenes éveimre lettem ilyen. Volt időm elég szar dolgot tapasztalni, amik miatt már lassan senki társaságára nem vágyom. Nem hívok barátokat, mert csak feszült leszek egy idő után és alig várom, hogy magamban maradhassak.

Ugyanakkor rémísztő a gondolat, hogy tök egyedül fogok megöregedni.

2014. júl. 9. 20:09
 15/26 A kérdező kommentje:
nem rémisztő, mert ha jól érzed magad egyedül akkor nem baj ha nincsenek körülötted
2014. júl. 10. 00:02
 16/26 anonim ***** válasza:
Nem tudom, ti , hogy vagytok vele.De az egyedüllét alatt felhalmozódott szeretet hiányt, az érzékiség és erotika utáni vágyaitokat éhségetek, hogyan csillapítjátok?Keressek valakit egy napra, egy órára? :)
2014. júl. 10. 05:56
 17/26 anonim ***** válasza:

Nekem is ugyanez a problémám. Ugye az szex azért kell... Szexkapcsolatot pedig nehéz kialakítani.

Kihasználni valakit... nem venné be a gyomrom.

2014. júl. 10. 13:41
 18/26 A kérdező kommentje:

nekem a szex sem hiányzik pedig egészséges férfi vagyok, de valahogy mégsem hiányzik.. Valahogy a testiség is egyszerűen már nem hiányzik "nem ér annyit"

ti hogy vagytok vele?

2014. júl. 10. 16:32
 19/26 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok és ugyanígy érzek. A szex már eszembe sem jut, nem hiányzik egyáltalán. Ez nem volt mindíg így, de ide jutottam, ez van.
2014. júl. 10. 17:43
 20/26 anonim ***** válasza:
Valami elromlott bennünk?A külsö negativ megtapasztalások miatt lettünk magányossá?Vagy mélyen belül mindig is tudtuk, éreztük , hogy azok vagyunk?De legalább mi felvállaljuk, nem ugy mint oly sokan.Akik ugy próbálnak meg menekülni a magány elöl, hogy kapcsolatból ki, kapcsolatba be.Szerintem valamilyen szinten minden ember magányos.
2014. júl. 11. 07:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!